18.11.2022
Regina Letizia, diagnosticata cu o boala crunta! Monarhul Spaniei a suferit in tacere pana acum

Regina Letizia a Spaniei este, fara indoiala, una dintre cele mai elegante, rafinate si frumoase prezente din Europa, insa putini sunt cei care stiu ca monarhul ascunde o durere crunta. Iata ce spun specialistii despre boala pe care sotia Regelui Filip al Spaniei a tinut-o in secret pana acum!

De fiecare data are aparitii impecabile si nimeni nu ar spune ca se confrunta cu dureri mari, insa sotia Regelui Filip, in varsta de 50 de ani, a ascuns pana de curand acest lucru. Este vorba despre metatarsalgia cronica, o boala care ii afecteaza picioarele si care, implicit, o determina sa renunte la colectia sa impresionanta de pantofi cu toc.

Patrick Hanganu - marturisiri sincere despre viata sa personala! Afla de ce interpretul nu publica imagini cu mama copilului sau pe retelele de socializare - VIDEO

Regina Letizia a fost diagnosticata cu neuromul Morton la piciorul stang, o afectiune cu care se confrunta de regula femeile. Potrivit specialistilor, durerea in acest caz se localizeaza in spatiul 3 interdigital, mai exact intre cel de-al treile si al patrulea deget al piciorului.


Nu este exclus ca boala sa se fi agravat, dat fiind faptul ca Regina Letizia a purtat la un eveniment recent pantofi fara toc, lucru mai putin obisnuit pentru ea.

Articole din aceeasi categorie