17.11.2022
Straluceste de fericire! Brad Pitt - prima sa aparitie publica dupa ce s-a aflat ca are o noua iubita - FOTO

Nu degeaba se spune ca iubirea te inspira si iti da aripi. Si daca inca nu crezi in asta, pur si simplu priveste-l pe Brad Pitt. Acest efectiv straluceste de fericire dupa ce a petrecut timpul alaturi de noua sa iubita. 

Recent, actorul de la Hollywood a aparut la premiera dramei „Babylon”, in care a jucat rolul principal. La eveniment, Brad zambea si poza cu mare placere pentru fotografi. Se pare ca acestea este cu adevarat fericit. 

Dupa cum am scris mai devreme, inima lui Brad Pitt este din nou ocupata. Actorul este impreuna cu o tanara pe nume Ines de Ramon. Ea este antrenor de fitness si antrenor de wellness. 

The Motans si Irina Rimes - o noua colaborare de succes! Interpretii au lansat piesa „Gata De Zbor”. Afla ce spune Denis Roabes despre acest duet - VIDEO

Brad Pitt este un actor, producator de film si activist social american. Este laureat a unui premiu Globul de Aur, un premiu Screen Actors Guild Award, de patru ori nominalizat la Premiul Oscar ca actor, si inca de trei ori nominalizat la Oscar ca producator, castigand o data premiul.

Articole din aceeasi categorie