08.04.2021
Muzica moldoveneasca rasuna in Dubai! Cum reactioneaza arabii cand ii aud pe Ionel Istrati, Zinaida Julea, O-Zone, Constantin Moscovici si Gheorghe Topa

Victor Suiu, modelul stabilit in Dubai, promoveaza cultura moldoveneasca de fiecare data cand are ocazia.

Pe pagina sa de Facebook, moldoveanul Victor Suiu, originar din raionul Falesti, a publicat un video amuzant in care doi prieteni de-ai lui asculta muzica din repertoriul Zinaidei Julea, a lui Ionel Istrati, a trupei O-Zone si a altor artisti autohtoni. Ideea principala a filmuletului este ca cei doi bastinasi ai Emiratelor Arabe Unite recunosc cantaretul care interpreteaza melodia in doar cateva secunde. De asemenea, reactia pe care o ai ei atunci cand aud muzica moldoveneasca este una extrem de pozitiva, semn ca le place ceea ce asculta.

Victor Suiu, demult stabilit in Dubai, are o cariera de succes in lumea modellingul-ui, este implicat in multe campanii publicitare si cu toate acestea, nu uita de prietenii virtuali, pe care ii incanta cu peisajele din Emiratele Arabe Unite sau cu imagini in care apare chiar el, de fiecare data sexy si provocator.

Ca de pe coperta unei reviste. Doinela Cecan si Victor Suiu se distreaza pe plajele din Dubai. Automobilul de lux, condus de stilista

Dupa 4 ani, s-a mutat in Dubai, dar inima tot in Germania i-a ramas. Doinela Cecan traieste cea mai frumoasa poveste de iubire: „Omul asta e fix cum mi-am imaginat ca trebuie sa fie un barbat al meu.”

Vezi si: Pana si indienii cunosc replicile moldovenilor. O noua parodie regizata de Victor Suiu - combinatia perfecta dintre Dubai si Moldova: „Nu schimba hulubul pe pupaza de pe gard!”

Sursa foto, video: Facebook

Articole din aceeasi categorie