06.04.2021
Dupa 4 ani, s-a mutat in Dubai, dar inima tot in Germania i-a ramas. Doinela Cecan traieste cea mai frumoasa poveste de iubire: „Omul asta e fix cum mi-am imaginat ca trebuie sa fie un barbat al meu.”

Hairstylista Doinela Cecan traieste cea mai frumoasa poveste de dragoste din viata ei. Chiar daca ea s-a mutat din nou in Dubai, inima i-a ramas in Germania, pentru ca acolo se afla barbatul pe care il iubeste.

Doinela Cecan este o hairstylista foarte activa in mediul online. Iubeste soarele si caldura, iar mai nou iubeste la nebunie barbatul care o face mai fericita ca niciodata. Dupa ce s-a mutat in Germania, unde a locuit in ultimii 4 ani, hairstylista a constat ca ii place mai mult viata in Dubai, fapt pentru care a revenit recent acolo. Totusi, dupa ce l-a cunoscut pe actualul ei iubit in Frankfurt, moldoveanca nu s-a putut detasa complet de acea tara.

Asa fericita si implinita sufleteste eu inca nu am fost. Omul asta e fix cum mi-am imaginat ca trebuie sa fie un barbat al meu. Pina acum eu n-am iubit.”, spune Doinela despre barbatul cu care traieste o poveste de dragoste, incercata acum de distanta dintre Dubai si Germania.

Moldoveanca sustine ca fiind indragostiti lulea, sunt pregatiti sa faca naveta o data in luna, iar ulterior se vor muta impreuna. Unde anume, cei doi inca nu au decis.

Doinela activeaza in Dubai in calitate de hairstylist si are multe cliente fidele care s-au bucurat nespus cand au aflat ca dupa 4 ani, mesterita lor revine. Chiar daca abia a ajuns acolo, Doinela a facut deja prima ei lucrare.

Ea a devenit cunoscuta inca de pe vremea cand s-a mutat pentru prima data in Dubai, unde a stat 5 ani, care au fost urmati de ceilalti 4 in care a locuit la Frankfurt.

Acum Doinela se bucura si de prietenia cu Victor Suiu, modelul originar din Falesti, care are o cariera de succes in Dubai. Cei doi se distreaza adesea impreuna, publica fotografii si videouri pe conturile lor de Instagram si de fiecare data cand au ocazia, mentioneaza locurile si traditiile din Moldova.

Inainte de a pleca din nou in Dubai, Doinela a facut o vizita in Moldova. Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta de la PRO TV, aceasta a povestit despre diferenta dintre viata in Germania si cea din Dubai, unde este mai scump sa locuieste, ce gusturi au femeile din Dubai in materie de coafuri, dar si ce o atrage cel mai mult acasa. Poti vedea interviul in intregime AICI.

Sursa foto, video: Arhiva personala

Articole din aceeasi categorie