10.02.2021
Pana si indienii cunosc replicile moldovenilor. O noua parodie regizata de Victor Suiu - combinatia perfecta dintre Dubai si Moldova: „Nu schimba hulubul pe pupaza de pe gard!”

Modelul Victor Suiu, originar din Falesti, a distribuit pe internet un video filmat impreuna cu Doinela Cecan, Dan Mesina si alti doi prieteni din Dubai. „Duminica trecuta la lacul Ghidighici” a scris el in postare, amuzand internautii cu ironia replicilor moldovenesti.

Victor Suiu isi incanta urmaritorii de pe retelele de socializare nu doar cu frumoasele privelisti din Dubai, ci si cu filmulete amuzante in care face referire la tara lui natala, Moldova.

In cel mai recent video postat de model pe Facebook, a starnit un val de comentarii printre internautii dornici sa isi aminteasca lucruri uitate despre tara noastra. Replici precum „O figa, pun-ti pofta-n cui”, „Caroci ma duc s-o pritichesc”, „Nu schimba hulubul pe pupaza de pe gard”, „Tu parca esti Igor Dodon” si alte detalii care se gasesc doar in Moldova au iesit in evidenta in istorioara redata in scurtul filmulet.

Moldoveanul sexy din Dubai si-a pus ,,cravata rosie ca la Ilan Sor". Se gandeste Victor Suiu la o cariera politica?

Ideea videoului este relatia care se creeaza intre un baiat simplu si o fata cu multi bani, si cum sunt vazuti acestia de oamenii din jur. Urmareste videoul si ia-ti doza de umor:

Victor Suiu, demult stabilit in Dubai, are o cariera de succes in lumea modellingul-ui, este implicat in multe campanii publicitare si cu toate acestea, nu uita de prietenii virtuali, pe care ii incanta cu peisajele din Emiratele Arabe Unite sau cu imagini in care apare chiar el, de fiecare data sexy si provocator.

Un Falesti stralucitor, cu palmieri si masini scumpe. Victor Suiu a gasit orasul - minune: „Oriunde m-as afla, sunt cu gandul acolo...”

Ca de pe coperta unei reviste. Doinela Cecan si Victor Suiu se distreaza pe plajele din Dubai. Automobilul de lux, condus de stilista

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie