19.01.2021
Ca de pe coperta unei reviste. Doinela Cecan si Victor Suiu se distreaza pe plajele din Dubai. Automobilul de lux, condus de stilista

Stilista Doinela Cecan, si modelul basarabean, Victor Suiu se odihnesc impreuna in Dubai. Cei doi au pozat provocator si si-au etalat corpurile bine sculptate. Stilista apare si la volanul unui automobil de lux. 

Pe Doinela Cecan si Victor Suiu ii leaga o relatie de prietenie.  Se pare ca cei doi se distreaza de minune pe plaja fierbinte din Dubai. 

 

 

 

Doinela Cecan este unul dintre cei mai cunoscuti hair stilysti de la noi, care are succes si in afara tarii. Cand este vorba despre podoaba capilara, afla cine sunt mai indraznete moldovencele sau femeile de peste hotare. 

Pandemia nu i-a pus in impas activitatea. Doinela Cecan, hairstylist in Germania: „Eu nu am simtit o criza financiara.”

Iar Victor Suiu, demult stabilit in Dubai, are o cariera de succes in lumea modellingul-ui, este implicat in multe campanii publicitare si cu toate acestea, nu uita de prietenii virtuali, pe care ii incanta cu peisajele din Emiratele Arabe Unite sau cu imagini in care apare chiar el, de fiecare data sexy si provocator.

Nu-ti poti lua ochii de la el! Victor Suiu - la bustul gol pe plajele din Dubai. „Da va rog asa cocos la cina!”

Articole din aceeasi categorie