17.10.2022
Muzica le-a unit destinele! Interpreta Ioana Capraru va organiza un concert jubiliar dedicat carierei sale muzicale, iar alaturi de ea va fi sotul sau, Vladimir Serbusca: „El a fost cel care m-a sustinut in toti acesti ani” - VIDEO

Invitati in cadrul emisiunii O Seara Perfectaau fost interpreta de muzica populara Ioana Capraru si sotul sau, instrumentisul Vladimir Serbusca. Cu ocazia Zilei Chisinaului, care a marcat 586 de ani, artistii au mentionat ca anume in capitala ei s-au intalnit si s-au indragostit. De asemenea, Ioana Capraru a mentionat ca in curand va organiza un concert dedicat carierei sale muzicale, unde va canta alaturi de Orchestra „Lautarii”, dar si de sotul sau. 

In acest an, de Ziua Chisinaului, artistii au avut norocul sa fie alaturi de toti copiii lor. „Acum toti ginerii sunt la Chisinau. A venit ginerele din Anglia, din Canada. Chiar am gineri buni, sunt harnici si tin la familie”. 

Au vizitat una dintre cele mai populare atractii turistice din Europa! Familia Melnic - vacanta de neuitat la Frankfurt - FOTO/VIDEO

Hramul Chisinaului, interpretii o vor sarbatori in sanul familiei. „Bucatele au fost pregatite de ieri”,a mentionat Vladimir Serbusca. „Am facut niste sarmalute. Avem un fel de mancare, de la nordul Moldovei, o rata muta cu morcov, cu ceapa, cu piper negru. La toti le place. In rest asa, legume, branza si un pahar de vin”, a adaugat Ioana Capraru. 

„Cand am venit in 1969 pentru prima data in Chisinau, ultima casa din sectorul Riscani era restaurantul Plovdiv. De sectorul Ciocana nici nu se auzea pe atunci. Mi s-a parut ca e un oras atat de mare. Tin minte troleibuzele celea vechi, mereu pline ca abia se inchideau usile. Era frumos pentru noi, caci am venit in capitala. Mergeam pe la filme, mergeam la dansuri”, a mentionat Ioana Capraru. 

„Totusi, ce tine de hram, in oras e ca in oras. La mine, amintirile sunt legate mai mult de hramul din sat. Acolo hramul era trei zile. Eu eram micut, insa tin minte ca era foarte bine, erau petreceri unde oamenii discutau, nu era betie”,  a adaugat Vladimir Serbusca. 

Cel mai de pret lucru pe care l-au primit artistii de la Chisinau, a fost: „Noi ne-am intalnit aici la Chisinau. Aveam 18 ani. Ne-am cunoscut in Orchestra „Martisor””. 

Duet neasteptat! Radu Sirbu impreuna cu sotia sa au lansat o piesa despre dragostea lor! Vezi cat de bine suna „Daca tu ramai”: „E plina de iubire! Ascultati si fiti iubiti, dragilor” - VIDEO

In curand, Ioana Capraru va organiza un concert dedicat carierei sale muzicale, care implineste 50 de ani. Si alaturi de ea va fi sotul sau. „El a fost cel care m-a sustinut in toti acesti 50 de ani de activitate. El m-a impins, m-a motivat”.  

Iuliana Beregoi vrea sa cucereasca si America! Detalii despre calatoria interpretei la Miami: „Sper ca asta sa fie un prim pas pentru cariera mea internationala”

„Organizam un concert impreuna cu Orchestra „Lautarii”. Cariera mea am inceput-o anume alaturi de ei. Alaturi de ei eu m-am format cu repertoriul pe care il aveam, cu concerte zilnice live. In cadrul concertului vor mai fi si unele surprize. Insa, am tinut cu maestrul Nicolae Botgros si sotul meu sa cant melodii care au mai mult de 40 de ani. Aceste cantece m-au adus unde sunt acum. O sa fie frumos si emotionant”, a adaugat Ioana Capraru. 

Articole din aceeasi categorie