15.10.2022
Iuliana Beregoi vrea sa cucereasca si America! Detalii despre calatoria interpretei la Miami: „Sper ca asta sa fie un prim pas pentru cariera mea internationala”

Alaturi de echipa sa de promovare, Iuliana Beregoi (18 ani) a luat cu asalt America, pentru a-si croi drum in industria muzicala de acolo. Iar intalnirile cu Maluma si Christina Aguilera i-au dat mai multa incredere de sine.

A mers in SUA alaturi de impresarii ei

Iuliana Beregoi si oamenii din spatele succesului sau, Alina Todasca si Catalin Dascalu, au luat cu asalt America. Cei trei s-au dus in Miami, unde au participat la conferinta Bilboard Latin Week, unul dintre cele mai importante evenimente din showbiz din lume.

Scopul? Sa lege colaborari cu cei mai importanti artisti din industria muzicala, producatori si reprezentati ai celor mai importante case de discuri din lume, cum ar fi Sony, Universal sau BMI.  „Am aterizat in America cu toata casa dupa noi. Nu stiu cum facem, dar mereu avem bagaje de parca ne mutam”, a scris Alina, pe pagina ei de Facebook, in dreptul fotografiei din aeroport. 

Jennifer Lopez, fara machiaj si extensii pe platourile de filmare de la Atlas. Vedeta a atras toate privirile - FOTO

La Bilboard Latin Music Week Iuliana a avut ocazia sa-i vada pe Maluma si Christina Aguilera, iar asta a bucurat-o enorm. „De mica mi-am dorit sa ajung in America, iar acum mi s-a indeplinit si acest vis. Sper ca asta sa fie un prim pas pentru cariera mea internationala”, a declarat Iuliana, in exclusivitate pentru Click!

„Am ales sa venim in Miami, fiindca e noul centru al industriei muzicale din America. Billboard Latin Week a fost o oportunitate pentru noi, am cunoscut foarte multi oameni de calitate din industrie. Suntem determinati sa reusim si pe plan international”, au declarat impresarii artistei, sotii Alina Todasca si Catalin Dascalu.  

Katalina Rusu si sotul sau au sarbatorit nunta de panza! Afla ce mesaj emotionant i-a transmis interpreta lui Andrei Croitoru

Articole din aceeasi categorie