16.10.2022
Duet neasteptat! Radu Sirbu impreuna cu sotia sa au lansat o piesa despre dragostea lor! Vezi cat de bine suna „Daca tu ramai”: „E plina de iubire! Ascultati si fiti iubiti, dragilor” - VIDEO

Recent, Radu Sirbu a venit cu o noua premiera muzica care te cucereste din prima datorita versurilor romantice pe care le are.

Textul pentru „Daca tu ramai” a fost scris de sotia artistului, iar muzica a fost compusa de insasi solistii piesei.

Dupa lansarea melodiei, pe pagina sa de Instagram, sotia lui Radu, cunoscuta dupa numele de scena Sianna, a scris: „Suntem unul din cuplurile asumate. NU pretindem ca avem o relatie perfecta dar cu siguranta avem o relatia frumoasa, demna de un scenariu de film. Am trecut prin multe impreuna, ne-am tinut de mana fiind copii. Ne-am maturizat si invatat impreuna totul despre viata. Ne-am despartit si ne-am sufocat unul fara altul zeci de ori. Am devenit parinti impreuna si am invatat sa impartim responsabilitati. Am aflat ca perfectiunea e un mit si ca doi oameni nu trebuie sa fie perfecti ca sa formeze un cuplu puternic, asa ca merge, impreuna pe acest drum plin de imperfectiuni si cladim impreuna o viata frumoasa. Muzica este cumva un mare dar oferit iubirii noastre din partea universului. Exact cum am spus si scris in piesa, timpul pastreaza amintirea, iar pozele sunt doar dovezi.”

„E nou nouta! E plina de iubire! Ascultati si fiti iubiti, dragilor.”, a adaugat Radu.

Internautii au reusit deja sa-i felicite pe Radu si Sianna pentru melodia pe care au lansat-o: „Doamne ce frumoasa melodie. M-a apucat melancolia. Felicitari voua Anna si Radu. Va admir mult in tot ceea ce faceti. Iubiti-va mult in continuare!”, „O piesa uimitoare, multumesc voua. Asteptam continuarea.”, „Fiti sanatosi si fericiti Radu si Sianna. Multumesc mult. Piesa mi-a placut mult.”

Radu si Ana Sirbu s-au casatorit in 2001 si au impreuna trei copii - Anastasia Dalia, Eva Maria si David Nicolas.

Ce a facut un mire chiar la petrecerea lui de nunta. Mireasa nu l-a putut opri, iar acesta a pus pe TikTok un clip care a deveni viral - VIDEO

Radu Sirbu este un cantaret si producator muzical roman, originar din Republica Moldova. In prezent activeaza si locuieste la Bucuresti. El a devenit cunoscut ca fiind membru al formatiei O-Zone.

Iuliana Beregoi vrea sa cucereasca si America! Detalii despre calatoria interpretei la Miami: „Sper ca asta sa fie un prim pas pentru cariera mea internationala”

Articole din aceeasi categorie