16.10.2022
Au vizitat una dintre cele mai populare atractii turistice din Europa! Familia Melnic - vacanta de neuitat la Frankfurt - FOTO/VIDEO

Anatolie impreuna cu sotia sa Tatiana si fiica Kamelia au decis sa-si organizeze o noua vacanta. Inainte de a ajunge la Amsterdam, familia Melnic a facut un popas la Frankfurt.

Pe pagina sa de Instagram Tatiana Melnic a publicat deja cateva video-uri si fotografii din vacanta.

Necazurile se tin lant! Adda, noi probleme de sanatate. Ce declaratii a facut vedeta

Johnny Depp, schimbare dramatica de look. A slabit si s-a barbierit prima oara, dupa mult timp - FOTO

Cei trei s-au plimbat foarte mult, astfel, ei au reusit sa descopere cele mai importante atractii turistice din Frankfurt, Germania.

„Unul dintre cele mai fotografiate obiecte din Frankfurt”, a scris sotia lui Anatolie Melnic in descrierea unei fotografii in care se poate observa sculptura Euro care se afla langa Banca Centrala Europena.

Duet neasteptat! Radu Sirbu impreuna cu sotia sa au lansat o piesa despre dragostea lor! Vezi cat de bine suna „Daca tu ramai”: „E plina de iubire! Ascultati si fiti iubiti, dragilor” - VIDEO

Anatolie Melnic este prezentatorul emisiunii Gusturile de Discuta. Acesta este casatorit de mai multi ani cu Tatiana Melnic si au impreuna o fetita pe nume Kamelia.

Articole din aceeasi categorie