31.07.2022
Muzica ii uneste! Emilian Cretu a publicat pe Instagram un videoclip amuzant, unde canta alaturi de familia sa. Vezi cine dintre membrii familiei actorului intoneaza cel mai bine: „Am ras cu lacrimi” - VIDEO

Recent, pe pagina sa de Instagram, Emilian Cretu a publicat mai multe videoclipuri si imagini cu familia sa. Intr-un filmulet, ei au incercat sa cante pe rand aceeasi piesa, iar cine intr-un final este cel mai armonios vezi in articolul de mai jos. 

Totul a inceput frumos si chiar emotionant. Emilian Cretu a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine si un fimulet dragalas, unde el este alaturi de toate membrele familiei sale. Pentru fotografie, familiei Cretu li s-au alaturat si cainisorii lor de rasa dalmatian. 

„Reuniunea de familie!!!”, a mentionat in descrierea imaginii, Emilian Cretu. 

Cristina Croitoru a implinit 35 de ani! Vezi cum a inceput dimineata interpretei, dar si ce petrecere a dat in aceasta zi speciala: „Pana aici, e bine” - FOTO/VIDEO

Urmaritorii si fanii sai au ramas incantati de aceasta imagine emotionanta si au scris: „Sunteti atit de senini si frumosi, de tot dragul”, „O familie superba”, „Multa sanatate familiei voastre!”, „Minunati!”, „Norocos Emilian intre fete numai”, „Sunteti minunati!”, „Bravo voua, sunteti o familie foarte unita, bravo mamei ca a educat asa copii!”. 

Dupa sesiunea foto, a urmat ceva mult mai in stilul lui Emilian. Actorul le-a pus pe toate domnitele sa fredoneze o piesa. Emilian trebuia sa inceapa si toate femeile (si fetitele) trebuiau sa repete pe rand dupa el. 

Intr-un Instastory, Emilian a publicat si o parte din repetitia lor. 

Bradley Cooper a fost vazut pentru prima data la o intalnire romantica cu Huma Abedin

Intr-un final, cu mare, mare chin, au reusit sa inregistreze videoclipul, chiar daca cu greu se abtineau de a rade. Actorul a publicat acest filmulet hazliu pe pagina lui oficiala de TikTok. 

„Muzica ne uneste”, a scris Emilian. 

In doar 12 ore, filmuletul a acumulat aproape 49 de mii de vizualizari si multe comentarii pozitive. 

„Dorei i s-a primit cel mai bine”, „Engleza in sase dialecte”, „Nu ma pot opri de ras”, „Doamne, am ras cu lacrimi”, „Am crezut ca Dora o sa fie cea mai serioasa”, „La cea mica sa primit mai bine”, „Tanti Nastea si Maria - cele mai comice”, „Emilian, esti super”, „Ooooof, am ras cu lacrimi”, au scris internautii in comentarii. 

Lindsay Lohan si sotul sau, Bader Shammas, au aparut pentru prima data in public dupa nunta - FOTO

Se pare ca nu o sa aflam cine dintre ei canta cel mai bine, caci parerile internautilor sunt diferite. 

Emilian Cretu este unul dintre cei mai renumiti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Articole din aceeasi categorie