31.07.2022
Cristina Croitoru a implinit 35 de ani! Vezi cum a inceput dimineata interpretei, dar si ce petrecere a dat in aceasta zi speciala: „Pana aici, e bine” - FOTO/VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, care este stabilita de mai multi ani in SUA, Cristina Croitoru a implinit ieri 35 de ani. Cu aceasta ocazie, in aceasta zi minunata, dimineata ei a fost mult mai speciala decat in celelalte zile. Despre ce este vorba, vezi in articolul de mai jos. 

Pe pagina sa de Instagram, Cristina Croitoru a publicat mai multe videouri, imagini si Instastory. 

Pentru inceput, interpreta a publicat un filmulet in care ne arata cum si-a inceput ea aceasta zi mult asteptata. 

In videoclip vedem doar mainile artistei, care tin o sampanie si un pahar. Pe fundal vedem baloane cu heliu, cifrele 35 si scrisul „Happy Birthday” insotit de o sticla de sampanie in forma de balon. 

Fiica Corneliei si a lui Marcel Stefanet a implinit 8 ani! Vezi cum a avut loc sarbatoarea micutei, dar si cum au felicitat-o parintii si rudele sale: „Suntem atat de norocosi ca ne-ai ales pe noi sa fim parintii tai!” - FOTO/VIDEO

„Dimineata de aniversare”, a notat Cristina in descrierea filmuletului sau. 

Mai apoi au urmat multe Instastory. Aceasta a organizat o mica petrecere la o terasa din Chicago. Apusul de acolo era pur si simplu minunat, iar invitatii sai au admirat din plin acest moment. 

Pentru petrecere, Cristina a optat pentru un costum din piele in nuanta verde. Costumul presupunea o fusta si un sacou. Sub sacou, interpreta a imbracat un top negru simplu. Si cum fara tocuri in asa o zi importanta. Artista a incaltat o pereche de sandale negre pe toc. 

Fata tatei! Anatol Durbala a publicat o imagine emotionanta cu fiica sa, Cassandra: „Privirea ei te topeste!” - FOTO

„Pana aici, e bine. La multi ani, fat-o!!!”, a scris Cristina Croitoru. 

Si urmaritorii sai au felicitat-o: „La multi ani frumosi si binecuvintati”, „La multi ani fericiti!!! Realizari frumoase si toate dorintele sa se indeplineasca!”, „Happy birthday ! La multi ani draga noastra!!”, „La multi ani fericiti!!!”. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie