30.07.2022
Lindsay Lohan si sotul sau, Bader Shammas, au aparut pentru prima data in public dupa nunta - FOTO

Acum cateva saptamani, Lindsay Lohan s-a casatorit cu finantatorul arab Bader Shammas. Vestea cea buna, actrita a anuntat-o pe pagina sa de Instagram, publicand o imagine cu iubitul sau si in descriere mentionand ca el deja este sotul ei. 

„Sunt cea mai norocoasa femeie din lume. M-am gasit pe mine si am gasit si fericirea in acelasi timp. Sunt uimita de faptul ca esti sotul meu. Esti viata mea si totul pentru mine. Fiecare femeie ar trebui sa se simta asa in fiecare zi”, a afirmat vedeta in descrierea imaginii. 

Sursele apropiate cuplului au spus ca indragostitii s-au casatorit in taina cu cateva ore inainte zilei de nastere a actritei. Ceremonia a avut loc in cercul celor mai apropiati oameni. 

Fanii Carei Delevingne sunt ingrijorati de sanatatea ei: „Cu siguranta nu e bine” - VIDEO

Desigur ca dupa vestea cea buna, internautii sperau ca o va vedea pe Lindsay impreuna cu sotul ei mai des in public. Asadar, in ajun, paparazzi au reusit sa-i surprinda pe cei doi in aeroportul care poarta numele lui John F. Kennedy. 

Pentru zbor, Lindsay a ales sa imbrace o pereche de blugi albastri si un tricou negru, peste care a imbracat o camasa alba din bubmac. Tinuta ei a fost completata de adidasi gri, o geanta incapatoare, mai multe bratari si ochelari negri de soare. Sotul actritei a optat pentru un tricou negru larg, blugi si adidasi Yezzy boost. 

Ilie Maxian Junior isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi ce cadou minunat i-au oferit parintii cu aceasta ocazie: „Te iubim la infinit!” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie