30.07.2022
Bradley Cooper a fost vazut pentru prima data la o intalnire romantica cu Huma Abedin

Cu ceva timp in urma, tabloidele de la Hollywood au anuntat despre faptul ca Bradley Cooper are o noua relatie. Actorul este impreuna cu asistenta Hillarei Clinton, Huma Abedin. Multi nu puteau crede in acest lucru, sperand ca Bradley se va impaca cu fosta lui iubita, Irina Shayk. Insa, se pare ca intre fostii indragostiti nu mai este nimic inafara de prietenie. 

Recent, paparazzi au reusit sa-i surprinda pe Bradley Cooper si Huma Abedin la o intalnire romantica. Cuplul de la Hollywood nu si-au ascunt deloc sentimentele: se imbratisau dragut in timp ce luau cine intr-un restaurant din New York. Iar unii „norocosi” au reusit sa le surprinda si sarutul. 

Fiica Corneliei si a lui Marcel Stefanet a implinit 8 ani! Vezi cum a avut loc sarbatoarea micutei, dar si cum au felicitat-o parintii si rudele sale: „Suntem atat de norocosi ca ne-ai ales pe noi sa fim parintii tai!” - FOTO/VIDEO

Sursele revistei People afirma ca Bradley si noua lui iubita se bucura de aceasta perioada din relatia lor si nu intentioneaza sa grabeasca lucrurile. 

Bradley Cooper si Irina Shayk s-au despartit in 2019. In ciuda faptului ca au fost observati in mod constant impreuna, cuplul intretine doar relatii de prietenie de dragul fiicei lor Leah.

Articole din aceeasi categorie