27.11.2023
Munceste neincetat pentru a ajunge acolo unde isi doreste! In cateva zile, Geta Burlacu absolveste masteratul la Londra: „Lucrurile la care visezi se intampla daca...” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Geta Burlacu a venit cu o premiera muzicala. De aceasta data, artista si-a incantat fanii cu o piesa populara.

„Mi s-a parut acum o ocazie tare faina sa vin la voi mai ales ca este chiar proaspata aceasta piesa. Inca nicaieri nu am cantat-o. Hai sa spunem asa, este o absoluta premiera, inca n-am reusit sa o cant la niciun eveniment. Nici n-am lansat-o nicaieri”, a spus Geta Burlacu.

Interpreta a mentionat ca fiecare artist de la noi ar trebui sa aiba in repertoriu cateva piese populare, deoarece ele ne definesc ca neam: „Da, de cativa ani. Am mai facut niste piese populare. Stii, mie mi se pare ca fiecare din noi, zic din artisti, ar trebui sa aiba macar cateva piese populare pentru ca asta ne reprezinta. Cred ca acest loc ne da un vibe de hore si sarbe”.

O mireasa a facut publice poze de la nunta, iar detaliul observat de internauti a starnit controverse: „Ar trebui sa divortezi” - VIDEO

Pe langa faptul ca munceste mult pentru a se dezvolta din punct de vedere al carierei muzicale, Geta Burlacu studiaza si la Facultatea de Psihologie, in Marea Britanie, iar in curand urmeaza sa obtina diploma de master.

Cat de mari si frumosi au crescut baietii lui Britney Spears. Adolescentii, surprinsi la plaja alaturi de tatal lor - FOTO

„Asta s-a intamplat. A fost un an foarte greu, am lucrat enorm de mult, mi se pare ca s-a meritat si uite ca vad ca lucrurile la care visezi se intampla daca lucrezi mult. Acum plec la Londra pentru a canta muzica romaneasca, ma simt chiar foarte onorata. Se va intampla pe 1, 2 si 11. Simt acel vibe de nationalism frumos. Niciodata nu m-am aprofundat in piesele patriotice si chiar imi este foarte interesant. Acum studiez”, a povestit Burlacu.

Totodata, Geta Burlacu a recunoscut ca traieste la moment una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei: „Eu cred ca sunt acum intr-o perioada de creatie si ma simt cumva atat de bine cum nu a mai fost niciodata. Atat de bine, dar altfel decat alta data. Aproximativ aceleasi lucruri se intamplau cu mine in 2005-2006-2007 cand toate usile se deschideau. Imi este frica sa nu sperii”.

La intrebarea: „Este adevarat ca cu cat trece timpul este mai greu sa studiezi?”, interpreta a raspuns: „Eu cred ca totul este foarte personal. Cu varsta noi dezvoltam caile noastre neuronale si prin ele mult mai usor circula informatia”.

Cerere in casatorie cu final neasteptat. De ce s-a ales un barbat cu o palma de la iubita, desi initial tanara paruse fericita - FOTO

De asemenea, in cadrul interviului, Geta Burlacu a raspuns la cateva intrebari blitz. Daca ar fi un animal, Geta si-ar dori sa fie o pisica: „Sa fiu una dintre pisicile mele. Am 4, 3 aici si 1 la Londra”.

„Cand ai plans ultima data si de ce?”, la aceasta intrebare, Geta a raspuns: „Cred ca am plans atunci cand am invatat balada lui Avram Iancu”.

Articole din aceeasi categorie