27.11.2023
Cat de mari si frumosi au crescut baietii lui Britney Spears. Adolescentii, surprinsi la plaja alaturi de tatal lor - FOTO

Cei doi baieti ai lui Britney Spears, Jayden James, in varsta de 17 ani si Sean Preston, de 18 ani, au fost vazuti la plaja, in Hawaii, acolo unde s-au mutat in urma cu trei luni, iar imaginile surprinse de paparazzi au facut furori printre fani.

In imaginile respective, cei doi adolescenti au fost surprinsi in timp ce se bucurau de o zi la plaja alaturi de tatal lor, Kevin Federline, in varsta de 45 de ani.

Ninge ca-n povesti! Cum au surprins Anastasia Fotachi, Dianna Rotaru, dar si alte vedete de la noi, primii fulgi - FOTO/VIDEO

Daca Sean a ales sa poarte pantaloni scurti cu print grafitti, Preston a optat pentru unii bleumarin, pe care i-a asortat cu un tricou negru. De asemenea, tatal lor a imbracat niste pantaloni scurti, negri si un tricou rosu.

Extrem de relaxati, cei trei au facut stand up paddle (SUP)  si s-au bucurat din plin de momentele petrecute in destinatia pitoreasca, care este aleasa frecvent si de Britney si prietenii ei.

Aceasta este prima aparitie a baietilor lui Britney de cand s-au mutat din California.  Ei traiesc in Hawaii alaturi de sora lor vitrega, Kori, pe care Federline o are cu fosta logodnica, Shar Jackson, in varsta de 47 de ani.

De asemenea, Federline si sotia lui de zece ani, Victoria Prince, au impreuna doua fiice, Jordan, de 12 ani si Peyton, de noua ani, insa ele nu au fost vazute la plaja.

Kevin Federline, imagini fabuloase la plaja alaturi de sotia lui

In urma cu cateva luni, fostul dansator si muzician, in varsta de 45 de ani si sotia sa, de 40 de ani, au fost fotografiati pe plaja, in Hawaii, Statele Unite ale Americii, acolo unde s-au mutat la inceputul acestui an.

In imaginile respective, sotia lui Federline apare imbracata in bikini si in sutien, iar parul il are impetit. Sapca si ochelarii de soare i-au completat look-ul.

Horoscop 27 noiembrie 2023. Un personaj misterios le da viata peste cap unor nativi

De cealalta parte, Federline apare imbracat in pantaloni scurti si intr-un tricou si, ca si partenera lui, el zambeste in fata obiectivului de fotografiat.

Chiar daca sunt casatoriti de zece ani, cei doi par extrem de indragostiti, iar dovada este ca acestia nu au facut zgarciti in ceea ce priveste gesturile tandre si s-au sarutat. 

Federline si Prince s-au mutat in Hawaii la inceputul acestui an, alaturi de fiicele lor, Jordon Kay, de 12 ani si Peyton Marie, de noua ani, precum si de baietii muzicianului din casnicia cu Spears: Sean Preston, de 18 ani si Jayden James, de 17 ani.

Articole din aceeasi categorie