26.11.2023
O mireasa a facut publice poze de la nunta, iar detaliul observat de internauti a starnit controverse: „Ar trebui sa divortezi” - VIDEO

O tanara din Statele Unite ale Americii, care tocmai s-a casatorit, a observat un detaliu ingrijorator in pozele de la nunta.

Extrem de fericita, tanara a facut publice mai multe fotografii de la eveniment, insa atentia prietenilor ei virtuali a fost indreptata rapid spre bruneta care sta langa mire.

Mai exact, intr-o fotografie, cei doi soti apar extrem de zambitori, insa domnisoara de onoare il tine pe mire de brat.

De asemenea, intr-o alta fotografie in care mirele si mireasa se privesc in ochi, tanara bruneta isi tine mana pe cea a mirelui.

Horoscop 26 noiembrie 2023. Bat clopotele de nunta pentru cei mai romantici nativi

Toate aceste detalii au starnit comentarii numeroase pe retelele sociale, multi intrebandu-se daca nu cumva este ceva intre cei doi.

„Nu i-a spus nimeni ca nu e ea mireasa?”, a comentat un internaut.

„Nu pot sa nu ma gandesc ca fotograful incearca sa-ti spuna ceva”, a spus altcineva.

„Cred ca ar fi bine sa divortezi!”, a reactionat un alt internaut.

Videoclipul postat pe TikTok, care cuprinde mai multe fotografii de la nunta, a fost vazut de mai bine de 18 milioane de persoane, insa ulterior contul a fost sters.

De asemenea, la scurt timp dupa ce imaginile au devenit virale, mireasa a oferit o explicatie privind imaginile inedite.

Doua premiere muzicale intr-o singura zi! Carla's Dreams si Andreea Bostanica au lansat cate o piesa noua. Care iti place mai mult? - VIDEO

Mai exact, ea a sarit in apararea sotului ei, spunand ca tot ce a facut a fost sa-i vina in ajutor tinerei care si-a pierdut echilibrul si era cat pe ce sa cada.

De asemenea, un alt utilizator de TikTok a sustinut ca justificarea aceea nu este plauzibila: „Daca imi pierd echilibrul, incerc sa ma prind de brat, nu de mana. Sunt multe poze cu ei in care se tin de mana”, a spus

Articole din aceeasi categorie