27.11.2023
Cerere in casatorie cu final neasteptat. De ce s-a ales un barbat cu o palma de la iubita, desi initial tanara paruse fericita - FOTO

Visul multor femei, acela al cererii in casatorie venite de la partenerul pe care-l considera alesul lor, s-a dovedit a fi motiv de cearta pentru o tanara si iubitul ei. Mai rau, scena care s-a viralizat si pe retelele sociale a avut loc in public, la un meci de baseball.

Alexander, un tanar din  New York, a pus la cale o cerere in casatorie pe care a considerat-o amuzanta si inedita, insa nu la fel a crezut si partenera lui. Desi entuziasmata in primele secunde, femeia a izbucnit furioasa cand a vazut inelul pe care iubitul i-l pregatise.

S-a pus intr-un genunchi pentru a-si cere aleasa in casatorie, dar s-a ales cu o palma peste fata. Asa s-ar putea rezuma, in termeni simpli, o scena care a avut loc pe o arena de baseball.

Horoscop 27 noiembrie 2023. Un personaj misterios le da viata peste cap unor nativi

Katy Perry a incercat sa treaca incognito, dar a fost surprinsa la supermarket. Cum arata solista intr-o zi obisnuita - FOTO

Dupa ce i-a declarat dragostea si s-a pus in genunchi, Alexander a scos o cutiuta in care avea un „inel”. Numai ca nu a fost vorba despre o bijuterie cu diamant, ci despre o acadea. Atat camera video de pe stadion, cat si privirile spectatorilor s-au indreptat asupra cuplului, dar tanara nu a reactionat asa cum iubitul ei si-ar fi dorit, ci i-a dat o palma peste fata si si-a aruncat sucul pe el, scrie Daily Mail.

Chiar daca nu se stie daca cererea in casatorie a fost reala sau doar o farsa, cert este ca sute de mii de oameni au vazut filmuletul, iar cei doi au devenit, cu sau fara voia lor, „vedete”.

Articole din aceeasi categorie