27.02.2024
Monica Lewinsky, succes total la 50 de ani. Cum a reusit stagiara care a avut o aventura cu Bill Clinton sa revina in atentia presei

Monica Lewinsky, femeia care a ajuns in lumina reflectoarelor dupa aventura pe care a avut-o cu Bill Clinton, este din nou in centrul atentiei. Ajunsa la 50 de ani, ea a fost protagonista unei pictorial pentru Reformation, in cadrul caruia a stralucit.

In varsta de 50 de ani, fosta angajata de la Casa Alba a fost aleasa ambasadoare a brandului american si a aratat perfect in tinutele elegante pe care le-a schimbat. Concret, ea si-a etalat silueta intr-un palton negru, din piele, pe care l-a asortat cu o rochie neagra.

De asemenea, intr-o alta imagine, aceasta poarta un costum deux-pieces, format din fusta A-line si o bluza fara maneci. Ea si-a asortat tinuta inedita, de culoare rosie, cu dres si sandale in aceeasi culoare neon.

Valeria Pasa: „Regulile au fost schimbate pe parcursul jocului”. Ce reactie a avut interpreta dupa anuntarea rezultatelor Eurovision - VIDEO

Prin acest pictorial, care o portretizeaza ca o femeie sigura pe ea, puternica, ea isi propune sa incurajeze femeile „sa-si foloseasca vocea” la urne.

„O femeie care poarta Ref este o femeie puternica, iar o femeie puternica isi va folosi intotdeauna vocea”,a declarat Lewinsky intr-un comunicat de presa transmis de reprezentantii companiei privind lansarea unei colectii noi -„You've Got the Power”.

Monica Lewinsky shares details of falling for former president Bill Clinton  - ABC News

Citeste si: Cum a reactionat Monica Lewinsky dupa ce Jennifer Aniston a numit-o “una dintre persoanele devenite faimoase pentru ca nu fac nimic”.

In cadrul pictorialului inedit, Monica a schimbat mai multe tinute, printre care o rochie cu buline, un costum format din pantaloni si sacou, o fusta bleumarin si vesta, asortate cu o camasa, dar si o rochie midi, A-line, accesorizata cu o curea in talie.

Totodata, noua colectie include si o geanta care ii poarta numele - Monica crossbody, care costa 448 de dolari si care poate fi precomandata.

„E foarte simplu. Sa votezi inseamna sa-ti faci vocea auzita, iar acest lucru este cel mai definitor si puternic aspect al democratiei”,mai spune ea, potrivit Page Six.

Un tanar de la noi se zbate intre viata si moarte in urma unui groaznic accident in Bali. Vezi cum il poti ajuta: „Aceasta este o suma enorma pentru noi din motiv ca operatia va avea loc maine” - FOTO

Evident, imaginile aparute pe internet nu au ramas fara reactii, multi dintre internauti fiind entuziasmati de colaborare.

„Admir faptul ca sustineti femeile puternice!”, „Talentata, uimitoare, spectaculoasa, unica. E minunata!”, „Sunteti geniali ca ati ales-o!”, „Colaborarea de care nici nu stiam cata nevoie avem!”,au fost cateva dintre comentariile lasate de utilizatorii de internet.

Archival Historical

Lewinsky a avut o aventura cu Clinton din 1995 pana in 1997, relatia lor incepand cand ea era o tanara de 22 de ani, stagiara la Casa Alba.

Pe 17 august 1998, dupa negari multiple, Bill Clinton a aparut la televizor si, in cele din urma, a marturisit, insistand ca este„unicul responsabil”pentru relatia cu Lewinsky. De atunci s-a vorbit despre scandalul Clinton-Lewinsky.

Monica Lewinsky | Biography, Bill Clinton, & Facts | Britannica

Incepand din 2014, Monica si-a dedicat o mare parte din timp luptei impotriva hartuirii online. In 2019, s-a angajat ca producator pentru Impeachment: American Crime Story, serialul lui Ryan Murphy care relateaza aventura ei cu Clinton si demiterea acestuia. Ulterior, in 2021, Lewinsky si-a lansat propria companie de productie, Alt Ending Productions.

Reflectand la experientele ei din ultimii zece ani, Monica a declarat: „A fost cel mai bun deceniu pentru mine. Sunt incredibil de recunoscatoare. Cand am implinit 40 de ani a fost oribil, dar cand am ajuns la 50 de ani a fost incurajator”.

„Produc un serial despre o alta tanara care si-a gasit viata decimata si sfasiata pe scena mondiala, dar a reusit cumva sa supravietuiasca. Cred ca va fi cu adevarat puternic si sper sa fie anuntat curand”.

Monica a aparut la Today pentru a promova un proiect despre pericolele auto-hartuirii.

 

 

Articole din aceeasi categorie