27.02.2024
Un tanar de la noi se zbate intre viata si moarte in urma unui groaznic accident in Bali. Vezi cum il poti ajuta: „Aceasta este o suma enorma pentru noi din motiv ca operatia va avea loc maine” - FOTO

In dimineata zilei de 20 februarie, la ora 11:40, pe insula Bali, un cuplu de moldoveni a fost implicat intr-un grav accident de circulatie.

Despre acest caz a povestit Svetlana Sainsus pe contul ei de Instagram. „Este un caz extrem de urgent, baiatul asta trebuie sa fie operat maine. Medicii spun ca e o minune ca el inca traieste dupa acest accident, dar la aceasta minune e nevoie de noi. Marseli a suferit un accindent in Bali impreuna cu prietena lui si din pacate el e intr-o stare extrem de grava si costul pentru aceasta operatie este enorm”.

De asemenea, cazul a fost publicat si pe platforma caritate.md, acolo unde fiecare il poate ajuta pe Marseli Mizerniuc.

„In urma impactului, a fost diagnosticat cu fractura femurului stang si sangerari pulmonare, din care i-au fost extrase 1.350 ml de sange. Din nefericire, din cauza unor erori medicale, nu au fost efectuate la timp toate investigatiile necesare pentru a identifica cauza principala a deteriorarii starii sale de sanatate. Dupa cinci zile de tratament inadecvat, starea lui Marseli s-a agravat, descoperindu-se ca sufera de disectie a aortei ascendente, o conditie medicala extrem de grava, care afecteaza fluxul sanguin catre creier. In acest moment, el se confrunta si cu infectii, sangerari pulmonare, pneumonie bilaterala si fractura mentionata anterior. Am fost informati ca Marseli necesita doua interventii chirurgicale complexe la inima, pe aorta ascendenta si apoi pe aorta descendenta. Faptul ca Marseli este inca in viata este un adevarat miracol si o dovada ca lupta cu toate fortele pentru viata lui, dar are nevoie urgent de ajutorul nostru”, este mentionat pe caritate.md.

Marturii cutremuratoare! Cum a reactionat sotul Olgai Tapordei cand a aflat acum cativa ani ca sotia lui are cancer - VIDEO

Pana la data de 28 februarie, sunt necesari 200 de mii de euro. „Pana acum, familia si prietenii au reusit sa suporte toate cheltuielile, dar ne confruntam cu necesitatea urgenta de a acoperi costurile interventiilor chirurgicale la inima, care vor depasi suma de 200 de mii de euro. Aceasta este o suma enorma pentru noi din motiv ca operatia va avea loc maine si nu dispunem de timp. Facem apel la toti cei care pot sa contribuie, fie ca este vorba de o donatie mica sau de ajutor in raspandirea acestui mesaj. Fiecare gest conteaza enorm pentru Marseli si familia sa in aceste momente critice. Va multumim din suflet pentru orice sprijin puteti oferi”, este scris pe platforma de caritate.

Se poate dona din orice tara sau colt al lumii, prin orice tip de card bancar, paypal, transfer bancar, paynet:

Paypal@caritate.md

Expediati un SMS cu continutul 995 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL

Articole din aceeasi categorie