29.08.2023
Momentul in care un barbat furat la nastere isi intalneste mama biologica. Primele cuvinte pe care i le-a spus cand l-a vazut

Un barbat din Chile, care a fost crescut de parintii adoptivi in Statele Unite ale Americii, si-a intalnit mama biologica dupa 42 de ani, iar momentul a fost extrem de emotionant.

Jimmy Lippert Thyden, un avocat in varsta de 42 de ani, care este tatal a doi copii, a inceput sa-si caute mama biologica dupa ce a citit povestile altor persoane care au fost adoptate si care si-au intalnit rudele cu ajutorul asociatiei Nos Buscamos.

De curand, el si-a intalnit mama biologica, iar in videoclipul devenit viral poate fi auzit cand ii spune femeii „Buna, mama!”, dupa care izbucneste in lacrimi si o imbratiseaza.

Valerie Lungu si iubitul ei au fugit de caldurile de acasa! Cuplul este in vacanta in Islanda - FOTO/VIDEO

„Pur si simplu a venit natural. Am fost sufocat de gravitatea acestui moment. Cum ai putea sa imbratisezi pe cineva intr-un mod care sa acopere 42 de ani de imbratisari?”, a spus el pentru Associated Press.

Acesta a dezvaluit, de asemenea, si care au fost primele cuvinte pe care mama lui i le-a spus: „Fiule, nu ai idee cate oceane de lacrimi am varsat. Cate nopti am stat treaza si l-am rugat pe Dumnezeu sa-mi permita sa traiesc suficient incat sa aflu ce s-a intamplat cu tine”.

Barbatul in varsta de 42 de ani s-a nascut prematur in 1980, la un spital din Santiago de Chile. Angajatii din spital l-au luat de langa mama lui si l-au pus la incubator, insa apoi femeii i s-a spus ca fiul ei a murit.

Ella Chistol si sotul sau, Andrei au implinit 10 ani de casatorie! Bloggerita a publicat pe social media imagini din ziua nuntii lor - FOTO/VIDEO

Barbatul, care nu a stiut nimic despre originile sale, a fost adoptat in Statele Unite ale americii, fiind crescut in Arlington, Virginia. Cu ajutorul testului ADN, Thyden a aflat ca este 100% chilian si a fost stabilita o conexiune intre el si un var primar care folosea platforma MyHeritage. Asa a reusit sa-si cunoasca mama biologica si a aflat ca are patru frati, o sora si mai multi verisori. El a marturisit, de asemenea, ca in aceasta „calatorie” a fost sustinut in permanenta de parintii sai adoptivi.

Cum te imbraci la nunta ca invitat! TOP 5 idei de la stilista Alina Caraus pentru femeile care nu vor sa poarte rochii - FOTO

Nos Buscamos, organizatia non profit care l-a ajutat pe Thyden sa-si intalneasca mama, a facilitat mai bine de 450 de astfel de intalniri. Totodata, organizatia Nos Buscamos estimeaza ca zeci de mii de bebelusi au fost luati de la familiile lor chiliene in anii 1970-1980, citand un raport al politiei din Chile care a verificat documentele pasapoartelor copiilor care au iesit din tara si nu au mai revenit.

Articole din aceeasi categorie