29.08.2023
Cum te imbraci la nunta ca invitat! TOP 5 idei de la stilista Alina Caraus pentru femeile care nu vor sa poarte rochii - FOTO

Recent, Alina Caraus a decis sa raspunda pe retelele de socializare la cateva dintre intrebarile pe care le-a primit din partea abonatelor ei.

Si pentru ca acum sezonul nuntilor este in toi, Alina a primit intrebarea: „Cum as putea sa ma imbrac la o nunta daca nu ma simt confortabil in rochii?”.

Drept raspuns stilista a publicat 5 look-uri compet diferite care pot fi purtate cu usurita in cazul in care rochiile trec pe planul secund.

Specialista Alina Caraus sustine ca seturile, costumele si salopetele sunt ideale pentru un evenimnet de suflet precum nunta unor rude sau prieteni.

Irina Rimes a dat lovitura din nou! Interpreta a lansat piesa „Gelos”: „Te face sa simti fiecare cuvant si iti ramane in minte” - VIDEO

Poti opta pentru culori precum: argintiu, auriu, ivory, negru, albastru. De asemenea, nu uita nici de incaltaminte. Sandalele sunt de nelipsit in aceasta perioada, la fel ca si pantofii stiletto.

Alina Caraus este un stilist personal din Republica Moldova. Acum 2 ani, tanara s-a casatorit cu iubitul sau, Andrei.

Diana Ballerini - spune lucrurilor pe nume! In ce relatii a ramas femeia de afaceri cu fostul sot - FOTO

Articole din aceeasi categorie