13.05.2022
Momentul emotionant in care Printul William respinge protocolul regal privind atingerile si imbratisarile. Imaginile care au topit inimi - FOTO

Printul William a renuntat la protocolul regal pentru a imbratisa un barbat mai in varsta, coplesit de emotii, care a izbucnit in lacrimi, in timpul vizitei pe care el si sotia sa, ducesa de Cambridge, au facut-o in Scotia.

Cei doi au intreprins un tur de doua zile in aceasta tara pentru a marca Jubileul de platina al Majestatii Sale, Regina Elisabeta a II-a.

Fotografii au surprins momentul in care ducele (39 de ani) a primit afectuos imbratisarea oferita  de rezidentul William Burns, in varsta de 66 de ani.

The Duke and Duchess of Cambridge visited Glasgow, thornliebank, glasgow, Scotland / UK - 11 May 2022

Regulile familiei regale cand vine vorba de atingeri, imbratisari, sunt stricte, astfel incat o simpla incalcare, precum o mana pe spate, chiar si de catre un demnitar bine intentionat, este suficienta pentru a starni indignarea unora.

Tina Karol a vorbit dur in adresa lui Grigorii Leps care a fost recent in Donbas. Afla ce declaratii a facut interpreta ucraineana: „Tu vei fi hrana pentru viermi...” - FOTO

In timp ce generatiile mai in varsta de fete regale vedeau lipsa contactului ca pe o modalitate de a comunica un statut superior, se pare ca ducele si ducesa incearca sa fie mai flexibili si abordabili. Nu exista coduri de comportament obligatorii pentru oameni atunci cand intalnesc un membru al familiei regale, dar cei mai multi au ales sa respecte traditiile, adica sa se incline sau sa faca o reverenta.

Gestul tandru al ducelui i-a dus pe multi cu gandul la natura tactila a regretatei sale mame, Printesa Diana.

Snoop Dogg este fanul Cleopatrei Stratan si a postat un video cu piesa moldovencei! Artista a avut parte de surpriza vietii sale - VIDEO

Ducele si ducesa au impresionat in timul vizitei lor in Scotia, au facut selfiuri cu loalnicii, Kate (40 de ani) zambind tot timpul, emanand eleganta si caldura.

Noua lor abordare este considerata si o incercare de a moderniza familia regala, dupa calatoria lor in Belize, Jamaica si Bahamas, care a fost marcata de gafe si proteste. Surse regale au sustinut recent ca acum cuplul ar vrea sa fie cunoscut sub prenumele lor in loc de titluri.

„Turneul lor a parut depasit, prea formal si rigid”, a declarat o sursa regala pentru Mirror. „Deci acum este vorba mai mult de Wills si Kate, in loc de Ducele si Ducesa de Cambridge... Doar spune-mi Wills”.

„Ei vor sa incerce sa evite si reverentele in public, sa fie mai abordabili, mai putin formali, mai putin rigizi si sa se desprinda intr-un fel de traditie pentru a se concentra pe o monarhie moderna”.

Articole din aceeasi categorie