13.05.2022
Snoop Dogg este fanul Cleopatrei Stratan si a postat un video cu piesa moldovencei! Artista a avut parte de surpriza vietii sale - VIDEO

Cleopatra Stratan este una dintre artistele care a impresionat publicul larg inca de la o varsta frageda. Tanara se bucura pana in prezent de popularitate, iar cantecele sale par ca nu le mai asculta doar copiii, dar mai nou si starurile de la Hollywood.

Rapperul american a publicat acum 4 ore un videoclip amuzant in care isi filmeaza cainele care pregateste un peste, iar pe fundal acesta a ales sa cante melodia Cleopatrei Stratan Zunea Zunea. 

Atat Cleopatra, cat si tatal ei Pavel Stratan au ramasi impresionati de faptul ca succesul melodiei a ajuns atat de departe si pana si marile staruri de la Hollywood asculta asemena piese cateodata.

Laura Vetty a lansat un nou hit! Vezi cum suna noua sa piesa „Lady Marmalade”, dar si ce tinute provocatoare a purtat artista in noul sau videoclip: „Impartasesc cu voi ceva special” - FOTO/VIDEO

Asadar, comentariile la postarea lui Snoop Dogg nu au intarziat sa apara. Cleopatra entuziasmata, i-a scris artistului „OMG! Acesta este cantecul meu. Multumesc!” , in timp ce Pavel a scris: „Wooow! Vrem si noi la cina!” 

Cleopatra Statan a dat lovitura cu piesa „Ghita” pe cand avea 3 ani, iar la 6 ani lansa piesa „Zunea Zunea”. Acesta melodie a devenit hit, dupa ce a fost viral in Indonezia, Vietnam, India, Tailanda, Malaysia si a adunat peste 100 milioane de vizualizari.

Campionatul Gastronomic Juniors 2022! Tinerii bucatari au luptat pentru premii, diplome si posibilitatea de a face stagiere in cele mai renumite restaurante din Moldova. Franco Sanna: „Avem diferite probe pe masura” - VIDEO

Sursa FOTO: Google/Instagram

Articole din aceeasi categorie