13.05.2022
Tina Karol a vorbit dur in adresa lui Grigorii Leps care a fost recent in Donbas. Afla ce declaratii a facut interpreta ucraineana: „Tu vei fi hrana pentru viermi...” - FOTO

Karol a vorbit dur despre Leps, care a venit sa cante in sprijinul armatei ruse. Ea si-a amintit, de asemenea, cum in 2013 Grigorii a vrut sa fie producatorul ei, insa aceasta a refuzat.

„Totul a fost clar chiar de atunci cand ti-am spus NU. Nu fugi atat de repede, noi o sa te intalnim asa cum trebuie! Tu vei fi hrana pentru viermi.”, a scris Karol pe pagina sa de Instagram si a publicat o fotografie cu artisul pentru a fi clar cui ii este adresat mesajul.

Ea a comentat de asemenea si piesa pe care o canta Lept in timp ce era in drum spre Dombas. Artistul interpreta melodia lui Vladimir Vysotskii „Turneului Cavaleresc”.

„Il dispretuim pe „rege”. Piesa ai ales-o bine, bravo”, a adaugat Karol cu cu sarcasm.

A umilit-o si a alungat-o din taxi! Ce s-a intamplat cu interpreta ucraineana Zlata Ognevich in drum spre aeroportul din Chicago: „Sunt in soc...” - FOTO

Tina Karol este o cantareata din Ucraina. Si-a reprezentat tara la editia din 2006 a concursului Eurovision, cu cantecul Show Me Your Love, luand locul 7 in prima semifinala cu 146 puncte si apoi tot locul 7 cu 145, calificand automat Ucraina pentru Eurovision 2007.

A devenit cunoscut unde se afla acum Konstantin Meladze! Vezi cum si-a sarbatorit ziua de nastere producatorul - FOTO

Articole din aceeasi categorie