22.11.2022
Moment emotionant in familia Marishei Ignat! Fiica dansatoarei a facut primii sai pasi: „Plang...” - VIDEO

Marisha Ignat este o dansatoare de succes din Moldova, o bloggerita cunoscuta, care este foarte activa pe retelele sociale. Recent, tanara a publicat o serie de filmulete pe pagina sa de Instagram, unde vedem cum fiica sa face primii sai pasi din viata. Vezi mai jos momentul induiosator. 

Acum cateva ore, Marisha Ingat a impartasit cateva clipuri cu micuta sa Emma. Cu pasi mici, insa aceasta a inceput sa mearga si este foarte increzuta deja in miscarile sale. 

Animatori, baloane, cadouri si un tort deosebit! Fetita Irinei si a lui Serghei Kovalsky, Anghelina a avut parte de o petrecere ca in povesti la aniversarea celor 3 anisori ai sai - FOTO/VIDEO

„Primii pasi. Plang”, a mentionat dansatoarea in descrierea filmuletului.

De fapt, potrivit Marishei, Emma a inceput sa mearga putin mai inainte. Insa acum ea este mai sigura in ceea ce face. 

Cum are loc prima sedinta la psiholog, dar si cand trebuie sa te adresezi la acesta? Olesea Golban Badura, psiholog: „Poti fi liber sa-ti exprimi emotiile indiferent de etnie, gen sau ce orientare sexuala ai” - VIDEO

„Primii pasi micuti i-a facut pe 17 noiembrie. Pe zi ce trece, din ce in ce mai bine si mai multi pasi. Azi insa m-am emotionat mult cand am vazut mai multi pasi. Important ca incepem sa invingem frica”, a afirmat bloggerita. 

Marisha este una dintre cele mai cunoscute dansatoare din tara, dar si o bloggerita apreciata care are peste 45 de mii de urmaritori pe Instagram. Aceasta este casatorita cu Dumitru Iatco. Impreuna ei au o fiica, Emma, in varsta de un anisor. 

Sarbatorile vin! Vezi cum poti sa-ti decorezi casa de Craciun si care sunt tendintele in acest an - VIDEO

Articole din aceeasi categorie