22.11.2022
Animatori, baloane, cadouri si un tort deosebit! Fetita Irinei si a lui Serghei Kovalsky, Anghelina a avut parte de o petrecere ca in povesti la aniversarea celor 3 anisori ai sai - FOTO/VIDEO

La data de 21 noiembrie 2019, Irina Kovalsky a devenit mama pentru a treia oara, iar recent fiica acesteia, Anghelina, a implinit deja 3 ani.

Din primele ore ale diminetii, intreaga familie Kovalsky, impreuna cu bunicul Anghelinei au felicitat-o pe aceasta. Micuta a fost surprinsa cu baloane multicolore, tort in forma de pisica, dar si cadouri. Din filmuletul publicat de Irina pe pagina sa de Instagram se poate observa ca Anghelina a fost incantata cel mai mult de jucaria in forma de dragon pe care a primit-o din partea fratelui sau, Serghei.

Si surprizele nu s-au incheiat aici. Ajunsa mai apoi la gradinita, Anghelina a avut parte de o adevarata petrecere cu animatori. Micuta a fost bucuroasa de cadoul primit si astfel zambetul era mereu pe fata ei.

Sarbatorile vin! Vezi cum poti sa-ti decorezi casa de Craciun si care sunt tendintele in acest an - VIDEO

„La multi ani ingerului nostru, Angelina! Te-ai nascut intr-o sarbatoare atat de frumoasa. In fiecare an, pe 21 noiembrie, Biserica Ortodoxa il sarbatoreste pe Arhanghelul Mihail si alte forte ceresti cum ar fi: Arhangheli Gavril, Rafael, Uriel, Selaphiel, Yehudi, Barahiel si Ieremia.”, a scris Irina in mediul online, acolo unde a publicat si cateva imagini de la aniversare.

Premiera la Teatrul Mihai Eminescu din capitala! Tatiana Lazar si Olesea Svecla vor lansa astazi un spectacol despre drama mamelor plecate la munca in Italia. Afla cum s-a descurcat fiica Olesei, Cassandra la prima sa experienta in calitate de actrita - VIDEO

Serghei si Irina Kovalsky s-au casatorit in 2012. Cei doi cresc impreuna 3 copii - Liza, Serghei si Anghelina. Acestia au facut parte din formatia LUME. 

Cum are loc prima sedinta la psiholog, dar si cand trebuie sa te adresezi la acesta? Olesea Golban Badura, psiholog: „Poti fi liber sa-ti exprimi emotiile indiferent de etnie, gen sau ce orientare sexuala ai” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie