12.04.2021
Moldova, Rusia, Ucraina si Grecia - intr-un singur cadru, creat de Natalia Gordienko. Pregatirile intensive o vor ajuta sa aduca marele premiu in tara noastra?

Natalia Gordienko are un program foarte incarcat de pregatiri pentru concursul Eurovision din acest an.

Citeste si :  Un cocktail muzical de la Dianna Rotaru - "MONGO PONGO". Asculta noua melodie a interpretei care te va duce cu gandul la vara: "M-am gandit sa inventez o bautura la desert care sa ma reprezinte"

Pe pagina sa de Instagram, interpreta a publicat o serie de imagini din sala de antrenamente, in care apare alaturi de colegii sai internationali.

„Muzica ne-a unit pe toti intr-o mare familie internationala: Moldova, Rusia, Ucraina, Grecia! Ne-am adunat aici pentru a ne distra si a reprezenta in mod adecvat Moldova pe cea mai mare scena din Europa! Repetitiile sunt in plina desfasurare si se simte fantastic!”, a scris Natalia.

Natalia Gordienko, sustinuta de Filip Kirkorov, are un program complex de pregatire pentru Eurovision. La inceputul lunii martie, Natalia Gordienko a cantat pe scena de la Kremlin, unde a fost invitata de catre celebrul designer Valentin Iudashkin, purtand o rochie semnata chiar de acesta. Tot la Moscova, artista a organizat un eveniment grandios alaturi de Filip Kirkorov, unde a lansat videoclipul piesei „Sugar” cu care va reprezenta Moldova la Eurovision Song Contest 2021. La petrecere au fost prezente nume mari din showbizul rusesc, printre care Nikolai Baskov, Timati, Stas Mihailov, Kristina Orbakaite si multi altii. De curand, interpreta a lansat si versiunea melodiei „Sugar” in limba rusa. Versurile au fost scrise de Mihail Gutseriev, iar muzica, de Filip Kirkorov si Dmitris Kontopulos.

Natalia Gordienko a castigat preselectia nationala Eurovision Moldova 2020, insa din cauza pandemiei de COVID-19, etapa internationala a fost amanata. Concursul Muzical Eurovision 2021 va fi a 65-a editie si se va organiza, de aceasta data, la Rotterdam, Tarile de Jos.

Citeste si :  Maxim Galkin le-a aratat fanilor cum arata Pugaciova cand el avea doi ani

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie