10.01.2024
Miss Moldova 2023 - in febra pregatirilor! Unde a filmat Diana Spotarenko clipul de prezentare pentru „Miss World” - VIDEO

Miss Moldova 2023, Diana Spotarenko, va reprezenta in acest an Republica Moldova la cel mai renumit concurs de miss din lume, mai exact, „Miss World”.

Recent, atat Diana, cat si Biroul Miss Moldova au postat un fragment din clipul de prezentare pentru concursul care va avea loc peste cateva luni.

„Fragment din videoclipul meu de introducere pregatit pentru aniversarea a 71 de ani de la @missworld”, a notat Spotarenko.

Filmarile au avut loc anul trecut, in cateva locatii pitoresti din tara, printre care si Orheiul Vechi.

„Sapte ani impreuna si inca nunta n-am jucat”! Cristina Scarlevschi, adevarut despre relatia cu Vladimir Sanduleac - FOTO

Pentru filmulet, Miss Moldova 2023 a purtat o rochie superba de culoare aurie by Evgheni Hudorojcov. Pentru un plus de senzualitate si feminitate rochia are o singura maneca, dar si slit lateral.

Miss World 2024 va avea loc, sambata, 2 martie 2024. Concursul se afla la cea de-a 71-a editie. Candidatele care participa in cadrul concursului au fost alese deja in tara de origine ca „regina frumusetii”.

O femeie a aflat sa sufera de o boala rara si grava dupa ce s-a uitat la o fotografie mai veche cu ea - FOTO

Diana Spotarenko a devenit cunoscuta cand a obtinut titlul de Miss Moldova 2023. Pentru prima data in cei 25 de ani ai concursului, coroana a ajuns la o tanara din Autonomia Gagauza.

Emilian Cretu si Gabriel Nebunu, la un spectacol de striptease intr-un club din S.U.A - VIDEO

Articole din aceeasi categorie