10.01.2024
Emilian Cretu si Gabriel Nebunu, la un spectacol de striptease intr-un club din S.U.A - VIDEO

Emilian Cretu si Gabriel Nebunu au sustinut un sir de evenimente in America, iar in ultimele zile cei doi au decis sa-si faca de cap si au vizitat un club de stiptease.

Intr-un InstaStory, Emilian a publicat o secventa video in care il striga pe Gabriel Nebunu, iar in descriere a mentionat: „Bine e in rai, dar nici in iad nu-i rau”.

Intr-un alt story Emilian a publicat o secventa cu Gabriel din interiorul clubului, insa de sub masa vazandu-se doar fata interpretului, deoarece in interior nu se putea de filmat.

Mai spre dimineata Cretu a aparut in Story cu zambetul pe buze, mentionand: „Daca il cunoasteti pe Gabriel Nebunu sa nu mergeti niciodata intr-un club de striptease cu el, caci ati putea face...”.

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 534 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Gabriel Nebunu este cunoscut si apreciat nu doar pentru talentul de a canta, dar si pentru simtul umorului foarte dezvoltat. Paginile lui de socializare sunt sursa care le transmite si ii incarca pe fani cu multa voie buna.

Articole din aceeasi categorie