10.01.2024
„Sapte ani impreuna si inca nunta n-am jucat”! Cristina Scarlevschi, adevarut despre relatia cu Vladimir Sanduleac - FOTO

Dansatoarea de pole, Cristina Scarlevschi, a publicat recent pe retelele de socializare cateva fotografii in care aparea alaturi de sotul ei, Vladimir Sanduleac.

In descrierea imaginilor, Scarlevschi a povestit ca a aniversat acum 2 zile, 7 ani de cand este impreuna cu Sanduleac.

„...7 ani impreuna si inca nunta n-am jucat. Eu 30, el 40, un scorpion si un sagetator, cerul si pamantul. Eu da, el nu, eu nu, el da. Nu suntem la fel, dar ne uneste ceva mai puternic decat perfectiunea care o dorim in noi”, a mentionat dansatoarea, cu sinceritate.

Dan Ionita - detalii despre starea de sanatate a iubitei sale: „Copilul nu va suporta acest tratament, dar dupa protocol, mama are prioritare...” - FOTO

„La multi ani impreuna”, „Sa fiti fericiti si uniti in continuare”, „Cuplul meu absolut preferat”, „Sunteti atat de frumosi”, sunt cateva dintre felicitarile internautilor.

Desi inca n-au jucat nunta, Cristina si Vladimir si-au oficializat relatia in primavara anului 2023. „Am luat decizia si ne-am casatorit. Intotdeauna am visat sa ma casatoresc asa. 01.03.2023”, a mentionat la acea vreme Scarlevschi.

Selena Gomez si Taylor Swift, discutie virala la Globurile de Aur. A fost surprinse in timp ce ii barfeau pe Timothee Chalamet si Kylie Jenner

Cristina Scarlevschi este o dansatoarea pole si o bloggerita din Republica Moldova. Este casatorita cu Vladimir Sanduleac. Aceasta s-a filmat in videoclipul trupei Carla's Dreams cu EMAA „N-aud”.

Articole din aceeasi categorie