15.06.2023
Mihai Budurin – tot mai des la casa parinteasca! „De vreo 2 ani si ceva, venim des, pe cat de des putem". Afla cum a fost prima intalnire a sotiei cu mama artistului - VIDEO

Casa parinteasca nu se uita. Ea este cea mai sfanta amintire din copilarie. Pentru interpretul Mihai Budurin, casa parintilor este un loc de neinlocuit unde se intoarce mereu cu drag pentru a depana amintiri frumoase. Afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta, cat de des paseste interpretul pragul casei, dar si ce renovari a facut dupa ce parintii nu mai sunt in viata.

Interpretul Mihai Budurin, a deschis larga portile si a primit reporterul Pro TV in ograda copilariei, artistul pastreaza vie amintrea si nu face schimbari.

„Deci s-a facut doar gardul, baia, bucataria si pavajul, in rest casuta a ramas asa cum era, pe cand era mama, Dumnezeu sa o ierte. Iata de doi ani de zile este calator prin nori si noi am zis ca aceasta casa unde m-am nascut si sunt mezinul, iar casa mi-a revenit mie si sotiei. Si iata beciul, casuta si veranda le pastram intacte, doar le-am vopsit si improspatat, in rest e bine asa, fiindca trebuie sa ramana vie amintre de cum era de cand eu alergam pe aici, si faceam de toate si bune dar si mai putin bune".

Drumul spre casa parinteasca nu este atat de scurt, dar revenirea in sat este o incarcatura emotionala, ne-a marturisit interpretul.

Mihai Budurin, a marturisit: „De vreo 2 ani si ceva, venim des, pe cat de des putem. Atunci cand nu mai avem treaba la Chisinau sau atunci cand Angela este pe loc, deoarece ea iarna nu prea este. In restul lunilor anului suntem aici, cum nu avem treaba la Chisinau, evadam aici in aceasta oaza frumoasa a sufletului. Cum zic eu cand ne e sufletul insetat, tot de dor si oftat, noi venim in sat".

Costum elegant VS costum popular? Cum arata cei mai cunoscuti artisti de la noi, la patru ace - FOTO

Ca la fiecare gospodarie, in ograda interpretului nu lipsesc nucii de la poarta, care au fost plantati chiar de mama acestuia.

Interpretul, a mai dezvaluit:„Acesti nuci pe care ii vedem ei sunt seculari, eu aveam cred ca vreo 6-7 anisori, eram in clasa intai cand s-au plantat sau pus de mama si fratele mai mare. Eu am crescut fara tata, iindca tata a dcedat foarte timpuriu, aveam o luna de la nasteresi nu am avut ocazia sa-l cunoc. Mama a fost si mama si tata si tot la un loc. Si iata acesti doi nuci cu Angelica am zis sa-i pastram".

Mandria interpretului este mica lui livada cu pomi fructiferi.

Mihai Budurin, a adaugat:„Aceasta livaduta este plantata toamna trecuta, era o vie mai veche si nu prea dadea roada si am zis ca in momentul cand o sa vina nepotii, noi sa avem fructe diferite si am plantat aici vreo 30 de copaci, am facut o livaduta mica. Dar pana mai cresc si apar poate si nepotii, avem timp sa fie o livada in toata legea".

„Esti femeia care intr-o seara mi-a furat inima...”! Vezi ce mesaj emotionant a postat Patric Hanganu de ziua sotiei sale - FOTO/VIDEO

Chiar daca a trecut mult timp de cand a venit pentru prima data in acesta curte, Angela, sotia interpretului isi aminteste cu drag de momentul cand prima data a facut cunostinta cu soacra ei.

Interpretul a dezvaluit cum a avut loc si cunostinta mamei si sotiei:„Eu am venit cu Angela sa o pezint mamei mele si era un cires foarte mare aici in mijlocul viei, cu timpul s-a uscat si mama la taiat fiindca facea si umbra vitei de vie, dar ce tine de ciresul acela amintirile sunt extraordinare".

Angela Budurin. sotia interpretului a marturisit: „A fost un moment extraordinar, eu aveam 19 ani, noi am venit ca Mihai sa ma prezinte, mama soacra era la camp, aici era ciresul, noi am venit si mancam cirese si la un moment dat se aude poarta, Mihai tocmai sa speriat asa. Pe portita din spate venea vecina Serafima si i-am zis sa mearga ea prima si dupa care si noi. Cand am intrat avea umerii arsi de soare si era suparata foc, am intrat in casa, ea sa linistit, vecina Serafima ia spus ca uite ca ti-a adu nora acasa, ma luat si ma pus la masa  din curtea casei".

Atunci cand vine in sat, Mihai Budurin, neaparat isi ia cu el si chitara, deoarece intalnirea cu vecinii si cu rudele nu poate fi altfel decat la un cantec si o vorba buna.

„Mai tot timpul o iau cu mine fiindca aici mai cantam, mai stam la un pahar de vorba, mai depanam amintiri si chitara nu stiu cum unge toate aceste momente".

Cine este femeia care a venit cu Donald Trump la tribunalul din Miami si pe care toata lumea a confundat-o cu Melania

Articole din aceeasi categorie