18.10.2023
Mihaela Tabura - imagini de poveste in unul din cele mai frumoase locuri din Istanbul! Cu ce vedeta au asemanat-o internautii pe interpreta - FOTO/VIDEO

Interpreta a publicat o serie de imagini care te lasa fara cuvinte. Vezi in articolul de mai jos cu cine au asociat-o internautii.

Recent, Mihaela Tabura a fost intr-o vacanta in Istanbul, iara acolo a avut parte de o sedinta foto exceptionala. Imbracata intr-o tinuta traditional turceasca de culoare rosie la terasa unui restaurant interpreta a pozat alaturi e pescarusi.

Nicolle Trifan a renuntat la blond! Antrenoarea de fitness, asemanare izbitoare cu Angelina Jolie dupa ce s-a facut bruneta - FOTO

In descrierea imaginilor si secventelor video, interpreta a mentionat: „De poveste”, „Istanbul, multumesc pentru amintiri!”.

Imagine rara cu mama Dianei Grigor. Iata de la cine a mostenit interpreta frumusetea - FOTO

Internautii au fost foarte activi la postarile publicate de interpreta, iar in sectiunea comentarii a postarii mai multi au asociat-o cu Hurrem Sultan: „Cata frumusete!”, „Hurem Sultan? Frumos iti sta”, „Hurrem”, „Iti sta superb”.

Spune tot sau iti ia gura foc! Cu cine l-ar lasa Tatiana pe o insula pustie pe Ilie, dar si ce parte a corpului nu ii place la sotul sau - VIDEO


Mihaela Tabura este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara din Republica Moldova. Este casatorita cu Dumitru Birsanu. Cei doi au impreuna un baiat pe nume Mihai. 

Articole din aceeasi categorie