18.10.2023
Imagine rara cu mama Dianei Grigor. Iata de la cine a mostenit interpreta frumusetea - FOTO

Vedeta demonstreaza ca frumusetea este o mostenire de familie. Artista a postat recent o imagine cu mama sa pe retelele de socializare.

Are o silueta de invidiat, o frumusete naturala izbitoare si un zambet molipsitor - se pare ca toate aceste calitati, Diana Grigor le-a mostenit de la mama sa.

Pe interpreta o cunoaste mai toata lumea, dar cum arata mama ei? Arista se mandreste cu o mamica tanara, careia ii seamana foarte mult. 

Iuliana Beregoi - rasfatata din plin! Cum a fost surprinsa interpreta la miezul noptii - FOTO

„Mamica mea”, a mentionat Diana in descrierea unei imaigni in care cea care i-a dat viata zambeste.

La inceputul acestui an, Diana Grigor a lansat videoclipul piesei „Departe de Mama”, in care s-a filmat insasi mama ei. „Mama a fost actrita, s-a filmat la sfarsitul videoclipului. Mama pana in ultimul moment nu dorea sa se filmeze.”, a mentionat interpreta in luna martie 2023, intr-un interviu pentru emisiunea O Seara Perfecta.

Diana Grigor este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta este foarte activa si pe Instagram, unde are o comunitate de peste 129 mii de urmaritori.

Nicolle Trifan a renuntat la blond! Antrenoarea de fitness, asemanare izbitoare cu Angelina Jolie dupa ce s-a facut bruneta - FOTO

Articole din aceeasi categorie