18.10.2023
Mark Stam - filmeaza un nou videoclip? Imagini de pe platoul de filmare a serialului Wednesday - FOTO/VIDEO

Interpretul Mark Stam a publicat secvente video si imagini de pe platourile de filmare a unui serial celebru. Vezi in articolul de mai jos mai multe detalii.

Intr-un InstaStory Mark Stam a publicat o secventa video in care mergea in masina si a filmat platoul unde au avut  loc filmaril serialului Wednesday, iar in descriere a mentionat: „Vedeere din exterior”.

Mihaela Tabura - imagini de poveste in unul din cele mai frumoase locuri din Istanbul! Cu ce vedeta au asemanat-o internautii pe interpreta - FOTO/VIDEO

Mai apoi a publicat un story in care a facut un sondaj, iar cei mai multi au votat pe raspunsul „Filmam videoclip la urmatoarea piesa”.

Dupa care a facut un colaj cu o imagine din film cu Wednesday Addams, iar cealalta imagine era facuta chiar de Mark din acelasi loc.

Nicolle Trifan a renuntat la blond! Antrenoarea de fitness, asemanare izbitoare cu Angelina Jolie dupa ce s-a facut bruneta - FOTO

Dupa care a publicat o secventa in care a mentionat: „Am prins actorul principal”.

Imagine rara cu mama Dianei Grigor. Iata de la cine a mostenit interpreta frumusetea - FOTO

Mark Stam este un cantaret si compozitor din Republica Moldova, in varsta de 26 de ani, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti.

Vedetele de la noi, in ziua nuntii! Cum au aratat acestea in cea mai importanta zi din viata lor - GALERIE FOTO

Articole din aceeasi categorie