09.01.2024
Marinela Bezer - lipsita de inhibitii! Vezi cum a pozat bloggerita in zapada: „Ianuarie promite sa fie cel mai palpitant inceput al oricarui an” - FOTO/VIDEO

Bloggerita nu se teme de zapada si de frigul de afara, de aceea a pozat in costum de baie. Vezi in articolul de mai jos imaginile cu Marinela Bezer.

Recent, pe pagina sa de Instagram, Marinela Bezer a publicat cateva imagini de-a dreptul senzationale. Bloggerita a lasat toate inhibitiile la o parte, si-a pus pe ea un costum de baie, o blana peste, o pereche de ochelari si o caciula din blana.

A anuntat nasterea primului sau baiat, iar dupa doua ore si divortul de mama copilului - FOTO

In descriere aceasta a mentionat: „Una dintre rezolutiile mele din 2024 este sa urmaresc in sfarsit tot ceea ce am visat de multi ani, dar nu am avut curajul sa fac asta. Ianuarie promite sa fie cel mai palpitant inceput al oricarui an. Un nou inceput ma asteapta maine! Ramaneti pe faza, pentru ca veti descoperi in curand despre ce vorbesc! Intre timp, iata o fotografie tare cu mine”!

Reactia lui Taylor Swift cand prezentatorul Globurilor de Aur a ironizat-o, virala pe internet. Gluma nu a fost deloc apreciata - FOTO/VIDEO

Marinela a publicat si o secventa video in care isi unduiaza frumos silueta prin zapada. 

Internautii au ramas de-a dreptul surprinsi de gestul bloggeritei, iar in sectiunea comentarii mesajele de apreciere au curs siroaie: „Oooo Doamne”, „Foccc si gheataaa!”, „Frumusete”, „Genul meu de vibratii”.

Iuliana Beregoi testata alcoolscopic! Care a fost rezultatul: „Sora mea e nebuna” - VIDEO

Marinela Bezer este o bloggerita din Republica Moldova ce s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de peste 500 de mii de urmaritori pe Instagram si 5 milioane de urmaritori pe TikTok. Este casatorita cu Vlad Gatcan.

Mariana Josan - detalii despre divortul de Gabi Marcu: „Se imparte totul in jumatate, doar ca aceasta jumatate...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie