09.01.2024
A anuntat nasterea primului sau baiat, iar dupa doua ore si divortul de mama copilului - FOTO

De cele mai multe ori, nasterea unui copil reprezinta un prilej pentru cei doi parinti de a-si consolida cu atat mai mult relatia.

Nu a fost, insa, si cazul lui Ryan Garcia si al sotiei sale. La scurt timp dupa ce a anuntat nasterea primului sau baiat, fostul campion mondial la categoria usoara WBC a anuntat si ca se desparte de cea care i-a daruit copilul.

Ryan Garcia a anuntat ca divorteaza de sotia sa la doua ore dupa nasterea copilului

Imediat dupa ce micutul Henry a fost adus pe lume, boxerul de 25 de ani l-a fotografiat si a postat imaginea pe Instagram. Apoi, la doar doua ore distanta, a facut un anunt total neasteptat - divorteaza de mama baiatului, Andrea Celina.

N-o sa-ti vina sa crezi cati ani are mama Tatianei Koberidze! Femeia pare sa sfideze regulile timpului - FOTO/VIDEO

Tanara de 26 de ani i-a mai daruit boxerului doi copii (n.r. doua fete), dar asta nu i-a impiedicat sa ia decizia radicala tocmai in ziua nasterii celui de-al treilea.

„Odata cu acest nou capitol, trebuie sa anunt cu durere in inima ca eu si Drea am decis sa divortam. Chiar daca aceasta decizie marcheaza sfarsitul casniciei noastre, e important sa amintesc ca relatia noastra de parinti ramane prioritatea numarul unu”, a fost anuntul facut de Garcia, conform presei britanice. 

Horoscop 9 ianuarie 2024. Zodia care s-ar putea sa isi intalneasca astazi sufletul-perech

Articole din aceeasi categorie