09.01.2024
Reactia lui Taylor Swift cand prezentatorul Globurilor de Aur a ironizat-o, virala pe internet. Gluma nu a fost deloc apreciata - FOTO/VIDEO

Taylor Swift a stralucit la Globurile de Aur 2024 si nu a lasat pe nimeni sa-i strice seara. Artista de 34 de ani nu a parut impresionata cand gazda galei de anul acesta, Jo Koy, a facut o gluma pe seama relatiei ei cu Travis Kelce.

Comediantul a facut mai multe glume intre momentele de decernare a trofeelor, iar Taylor Swift nu a scapat. Remarcile lui nu au atins-o pe cantareata. Aceasta nu a schitat niciun gest cand Jo Koy a facut referire la ea si la atentia pe care o primeste cand merge in tribunele meciurilor iubitului ei.

A anuntat nasterea primului sau baiat, iar dupa doua ore si divortul de mama copilului - FOTO

„Marea diferenta intre Globurile de Aur si NFL (Liga Nationala de Fotbal American) este ca la Globuri avem mai putine poze cu Taylor Swift", a spus comediantul pe scena.

Camerele s-au indreptat imediat catre superstar, pentru a-i surprinde reactia, dar Taylor doar a sorbit din paharul ei, ca si cum nici nu a auzit gluma.

Globurile de Aur. Oppenheimer a fost desemnat cel mai bun film. Christopher Nolan, cel mai bun regizor. Lista castigatorilor - VIDEO

Inclusiv Robert De Niro a intrat pe „radarul” lui Jo Koy. Gazda evenimentului l-a intrebat pe actor: „Cum ai reusit sa o lasi insarcinata la 80 de ani?", cu referire la iubita lui De Niro, Tiffany Chen, care a adus pe lume, anul trecut, o fetita.

„Sunt un pic uluit. Tipul asta este uimitor, deceniu dupa deceniu, el doar da lovitura de fiecare data. Nu stiu cum reusesti, omule. Jur pe Dumnezeu", a spus Koy.

„Ultima ta interpretare trebuie sa fie cea mai mare interpretare dintotdeuana. Cum ai reusit sa o lasi insarcinata la 80 de ani?", a incheiat prezentatorul, iar actorul a raspuns razand.

Articole din aceeasi categorie