08.01.2024
Mariana Josan - detalii despre divortul de Gabi Marcu: „Se imparte totul in jumatate, doar ca aceasta jumatate...” - FOTO

La sfarsitul lunii decembrie a devenit cunoscut faptul ca prezentatorul Gabi Marcu a divortat din nou.

Fiind contactata de redactia perfecte.md cu mai bine de 2 saptamani in urma, Mariana a evitat sa ofere detalii despre divort si astfel a mentionat: „Eu nu vreau sa comentez public nimic. Multumesc pentru intelegere”.

Cu toate acestea, intr-un InstaStory recent, Mariana a decis sa faca cateva dezvaluiri.

Aceasta a povestit ca ea si Gabi au impartit in jumatate plantele de camera pe care le aveau in locuinta lor comuna.

„Insa, din pacate, nu toate... Pentru ca asa cum se cuvine, dupa divort, se imparte totul in jumatate. Doar ca aceasta jumatate s-a aplicat doar pe plantele mele”, a notat Josan.

Este o fashionista inraita! Cat a cheltuit Doina Stratan pentru noile sale sandale de la Gucci - FOTO

Despre divortul celor doi jurnalisti a devenit cunoscut atunci cand prima sotie a lui Gabi Marcu, specialista in PR, Cristina Evtodii a publicat pe online a fotografie comuna cu Mariana Josan.

Evtodii a lasat atunci si un mesaj. Aceasta a afirmat: „Se zice ca mercurul retrograd aduce fostii, dar nimeni nu a spus ca in retrograd se poat aduna si fostele fostului”.

Catalin Josan s-a logodit! Unde a avut loc cererea in casatorie, dar si cine este Helen, cea care i-a cucerit inima - FOTO

Gabi Marcu si Cristina Evtodii au fost casatoriti aproape 3 ani, iar divortul lor din 2019 a socat showbizul moldovenesc.

Revista Nunta by Aura recomanda: Gabi Marcu si Cristina ...

In vara anului 2021, Gabi Marcu a cerut-o in casatorie pe Mariana, iar in 2022, Gabi s-a recasatorit cu prezentatoarea Radio.

Articole din aceeasi categorie