15.06.2023
Marina Carnat a facut dezvaluiri sincere! Care a fost motivul tentativei de divort a celor doi soti. „Au trecut 12 ani, de atunci nu am mai...” - FOTO

Marina Carnat, cunoscuta ca fiind mama a opt copii, dedicata in totalitate cresterii micutilor sai este una dintre cele mai urmarite si influente persoane de pe Instagram-ul moldovenesc. Recent, Marina a postat casetuta cu intrebari pe pagina sa de Instagram.

Bloggerita a fost foarte sincera cu urmaritorii sai, astfel le-a povestit internautilor despre problemele de cuplu prin care au trecut cei doi soti.

Tinuta purtata de Maia Sandu pentru Summitul European a fost in limita protocolara corecta? Afla raspunsul de la Ariana Trofim: „Verde pal pe care l-a imbracat semnifica...” - VIDEO

Aceasta a postat casetuta cu intrebari si a dezvaluit lucruri nestiute pana acum, unul din acele lucruri a fost divortul. Bloggerita si-a intrebat urmaritorii cine a dat la divort si cand, iar internautii trebuiau sa aleaga din doua raspunsuri, iar cel corect fiind:„Sotul, dupa 2 ani de casnicie!”.

Bloggerita a dezvaluit si care a fost motivul primului divort, aceasta a scris un lucru nestiut pana acum: „L-am lovit peste fata”.

Vara este despre cocktail-uri! Diana Ballerini face niste bauturi senzationale. „Am si un parfum cu aceasta denumire si in cocktail sunt ingredientele care sunt si in parfum” - VIDEO

Insa totul s-a schimbat de atunci, iar ultimul divort a avut loc acum 12 ani, aceasta a adaugat: „De atunci nu am mai pronuntat cuvantul despartire niciodata”.

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 228 mii de urmaritori.

Mihai Budurin – tot mai des la casa parinteasca! „De vreo 2 ani si ceva, venim des, pe cat de des putem". Afla cum a fost prima intalnire a sotiei cu mama artistului - VIDEO

Articole din aceeasi categorie