15.06.2023
Vara este despre cocktail-uri! Diana Ballerini face niste bauturi senzationale. „Am si un parfum cu aceasta denumire si in cocktail sunt ingredientele care sunt si in parfum” - VIDEO

Stiai ca Diana Ballerini poate face niste cocktail-uri senzationale? Reporterul nostru, Madalina Sorocovschi a fost in vizita la femeia de afaceri, vezi intr-un reportaj marca O Seara Perfecta cum le prepara.

Vara este despre cocktail-uri si bauturi racoritoare, astfel la show room-ul Dianei Ballerini, femeia de afaceri si-a improvizat un mini bar.

„Toata ziua cu treaba si m-ati prins acum ca imi era sete. Astazi am asul de rosu in piept, un simbol al meu, am zis ca sa facem si cocktail-ul asul de rosu pentru ca am si un parfum cu aceasta denumire si in cocktail sunt ingredientele care sunt si in parfum”, a dezvaluit Diana.

Fiind intrebata ce ingrediente foloseste pentru cocktail, Diana a marturisit: „Sunt secrete, pot sa spun doar ca este un prous foarte gustos din bergamot, dupa merge un whisky foarte bun si deja o apa din plante, la felfoarte gustoasa. Adica este un cocktail din plante”.

Aceasta a marturisit si de unde a invatat sa faca cocktail-uri. „M-a invatat un barman profesionist si nu este atat de greu sa le faci, este mai greu prima data ca orice lucru. Eu deja m-am invatat sa le fac si deja le fac foarte bine din cate spun profesionistii. Este o reteta de autor, pentru ca este facut dupa cum am cerut eu si este ceva foarte gustos”.

„Pai uite de cand am inceput sa fac toata nebunia asta cu cocktail-urile le iubesc pe ale mele, eu le fac din inima, caci prin localuri stim foarte bine cum se face, mie imi plac sa fie facute din suflet”, a adaugat Diana.

Mihai Budurin – tot mai des la casa parinteasca! „De vreo 2 ani si ceva, venim des, pe cat de des putem". Afla cum a fost prima intalnire a sotiei cu mama artistului - VIDEO

Diana Ballerini a mai dezvaluit ca: „Am incercat sa fac totul sub o umbrela pot sa spun asa si iarasi din nou motivul a fost clientele mele mi-au zis ca hai poate asa. Cu parfumurile a fost o nebunie curata, dar cu gentile este un brand facut de mine, este made in Moldova, pantofii stim deja ca ii importez”.

Diana Ballerini acum este absolventa, aceasta a povestit: „Da, am dat masterul la marketing, a fost foarte fain, mi-a placut foarte mult aceasta experienta si am fost invitata si la doctorat. M-am dus la 1 septembrie acum doi ani si am tinut un discurs in fata studentilor din experienta mea si doamna decan m-a provocat si am zis ca o sa ma gandesc, iar dupa doua zile am zis de ce nu, mai ales ca eu traiesc zi de zi cu asta si mai ales facand niste studii si in Italia mi s-a dat foarte usor”.

Tinuta purtata de Maia Sandu pentru Summitul European a fost in limita protocolara corecta? Afla raspunsul de la Ariana Trofim: „Verde pal pe care l-a imbracat semnifica...” - VIDEO

Fiind intrebata cum le reuseset aceasta pe toate, Diana a dezvaluit: „Depinde ce scopuri ai, depinde cum iti setezi timpul si depinde pe cine ai alaturi. Totul depinde de oameni, pentru ca noi facem totul pentru oameni”.

„Peste cateva zile plec in Florenta sa o vad pe Iris, penru ca e acolo in vacanta, dupa plec in Armenia cu o prietena de a mea si dupa am un plan sa merg in vacanta singura, deja am inceput sa caut oferte interesante. Am mai fost singura, dar nu in vacante, vacanta ca sa inchid telefon, calculator, tot, nu am fost niciodata si cred ca anul asta merit. Eu nu am fost 15 ani intr-o vacanta”.

Articole din aceeasi categorie