12.10.2022
Mariana Mihaila - dezvaluiri sincere pe retelele sociale! Interpreta a recunoscut ca isi mai doreste copii - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Mariana Mihaila in varsta de 36 de ani, a raspuns sincer pe pagina sa de Instagram la cea mai des adresata intrebare din partea urmaritorilor sai: „Va mai doriti copii?”. 

Pe pagina sa de Instagram, Mariana Mihaila a decis sa mai comunice cu urmaritorii sai si a lasat o caseta pentru intrebari. Iar cele mai des adresate intrebari din partea internautilor desigur ca sunt legate de viata personala a artistei. 

Asadar, un urmaritor a intrebat-o pe interpreta daca aceasta isi mai doreste copii. Artista a raspuns ca isi doreste foarte mult, insa are mai multe ganduri care o impiedica sa faca acest pas. 

Valeria Capra, cu arma in mana! Vezi daca i-a reusit prezentatoarei stirilor PRO TV sa traga dintr-o pusca de tip Scorpion: „E o anumita adrenalina, m-am si energizat” - VIDEO

„Imi doresc, dar ma tem... Iarasi, am in mine intotdeauna o frica”, a mentionat Mariana Mihaila. 

Interpreta a adaugat ca, chiar daca ea pare foarte indrazneata, curajoasa si descurcareata, ea este de fapt foarte fricoasa. 

„Mie mi-e frica sa risc, ma tem de durere, mi-e frica sa fac copii in aceste timpuri pline de incertitudine”, a spus cantareata si a adaugat: „Insa vreau”. 

Este pe scena de 40 de ani, insa continua sa invete sa cante la nai! Constantin Moscovici a recunoscut ca nicaieri in lume nu a avut parte de un concert mai minunat decat in Moldova: „95% din program erau piese noi” - VIDEO

De asemenea, Mariana Mihaila a spus ca, atunci cand are o dorinta mare, aceasta o ajuta sa invinga orice fel de frica. „Ar trebui inca un copil, insa nu stiu cand sa ma apuc de asta. Domnul le va decide pe toate”.

Mariana Mihaila este o interpreta din Moldova. Aceasta este casatorita cu Vitalie Cojocaru din 2015. Cei doi au devenit pentru prima data parinti pe 7 august, 2016, atunci cand pe lume a aparut Marius.

Ai tras cu ochiul in telefonul iubitului tau? Cum intelegi ca relatia ta este afectata de retelele de socializare si cum sa lupti cu gelozia, afla de la psihoterapeutul Aurelia Balan: „Nu este corect sa pui limite unui om adult!” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie