12.10.2022
Valeria Capra, cu arma in mana! Vezi daca i-a reusit prezentatoarei stirilor PRO TV sa traga dintr-o pusca de tip Scorpion: „E o anumita adrenalina, m-am si energizat” - VIDEO

De senzatii tari a avut parte prezentatoarea stirilor PRO TV, Valeria Capra dupa ce a fost provocata sa mearga la tir. A tinut pentru prima data o pusca in mana si chiar daca trage cu mana stanga o ochit din prima direct in tinta. Cum arata prezentatoarea cu arma in mana si de unde isi ia doza de adrenalina, afla intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Nu e pentru prima data cand prezentatoarea stirilor PRO TV, Valeria Capra, merge la tir, totusi si de aceasta data a fost nevoie de o instruire, mai ales ca a tinut pentru prima data in mana o pusca de tip Scorpion.

Cele mai noi imagini cu Madonna i-au revoltat pe fani: „Ce ti-ai facut la fata?” Artista, acuzata ca a exagerat cu procedurile estetice - VIDEO

Acum ca a invatat sa tina arma in mana, a trecut la actiune. „Vezi, vezi eu am facut-o. Eu am ras pentru ca, credeam ca nu am nimerit niciuna. Se mai intampla sa dai gloante chioare, dar eu am tintit bine si ma bucur. Eu am mai fost la tir, nu e o noutate, dar oricum, e o anumita adrenalina, emotii, uite m-am si energizat.”, a mentionat Valeria.

Intrebata de catre reporterul PRO TV, Iulia Deliu unde este mai mare adrenalina, in redactia stirilor PRO TV sau la tir, Valeria a raspuns: „La tir. De fapt si in redactie avem zile cand nu stii de unde sare iepurele. Mai ales ca noi muncim la viteza.”, a spus prezentatoarea.

De asemenea, Valeria Capra a precizat ca arma din care a tras este suficient de grea. „Domnul ne-a explicat ca este mai simplu sa tragem dintr-o arma mare, dar este mai grea decat un pistol, evident.”

Cand vine vorba de senzatii tari, viteza este cea care ii ridica nivelul de adrenalina in sange. „Sporturile astea mai intense, cred ca tir, carting, cam atat. Mie imi place viteza. Nu am permis de conducere, e in proces, mi-am pus eu ultimatum sa il obtin, nu stiu. Anul acesta trebuie sa il obtin. Cu sportul stau prost, dar am facut cativa ani de tenis, am facut putin inot, am facut si sala, dar nu m-am tinut, am nevoie de un antrenor tare strict.”, a recunoscut Valeria.

Ai tras cu ochiul in telefonul iubitului tau? Cum intelegi ca relatia ta este afectata de retelele de socializare si cum sa lupti cu gelozia, afla de la psihoterapeutul Aurelia Balan: „Nu este corect sa pui limite unui om adult!” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie