12.10.2022
Este pe scena de 40 de ani, insa continua sa invete sa cante la nai! Constantin Moscovici a recunoscut ca nicaieri in lume nu a avut parte de un concert mai minunat decat in Moldova: „95% din program erau piese noi” - VIDEO

Naistul Constantin Moscovici, artist al poporului, a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a cantat o piesa care se numeste „Ecoul Bucovenean” si este intr-un stil fusion, cu o tema populara. 

In cadrul emisiunii, Constantin Moscovici a cantat la un nou nai, deosebit, de culoarea neagra. „Naiul acesta a fost confectionat in SUA, Miami, special pentru un videoclip. Am filmat trei videoclipuri in SUA si regizorul a vrut sa fie ceva nou, caci eram cu barba, sobru, imbracat in negru si am decis sa fac un nou instrument. Desigur ca eu il mai schimb uneori”. 

Valeria Capra, cu arma in mana! Vezi daca i-a reusit prezentatoarei stirilor PRO TV sa traga dintr-o pusca de tip Scorpion: „E o anumita adrenalina, m-am si energizat” - VIDEO

Piesa care a rasunat in cadrul emisiunii a fost scrisa de maestrul Oleg Baraliuc si este ceva nou in programul instrumentistului. „Oamenii care au fost la spectacolul meu au ramas socati ca 95% din program erau piese noi. In foarte scurt timp m-am pregatit pentru acest spectacol. Luand in consideratie ca erau niste creatie pe care nici nu le poti compara cu ceea ce am mai avut. Am luat cinci piese foarte recunoscute din repertoriul rock. Istoria de fapt a pornit din 2013, cand un producator foarte mare m-a invitat sa cant cu Elton John si dupa spectacol el mi-a zis ca trebuie sa incerc sa cant rock la nai, ca nu mai exista asa ceva in lume. Au trebuit sa treaca noua ani ca sa decid totusi sa cant rock la nai”. 

„Chiar ieri am imprimat o piesa balcanica, iute de tot. La Hramul Orasului voi face prezentarea melodiei. Mai am cateva piese, care sper sa prinda la public”, a mai adaugat Constantin Moscovici. 

Dupa 40 de ani de experienta, Constantin spune ca el inca invata sa cante la nai. „Naiul este un instrument universal si inca nu a descoperit toate posibilitatile pe care le are. Noi suntem cei care fac primii pasi in acest domeniu. Mie mereu imi placea sa fac diferite experimente la nai”. 

Ai tras cu ochiul in telefonul iubitului tau? Cum intelegi ca relatia ta este afectata de retelele de socializare si cum sa lupti cu gelozia, afla de la psihoterapeutul Aurelia Balan: „Nu este corect sa pui limite unui om adult!” - VIDEO

Recent, naistul a sarbatorit 60 de ani de la ziua de nastere si 40 de ani pe scena, organizand un concert aniversar incredibil. „Doua cifre impresionante. M-am simtit la concert implinit in primul rand. O chestie extraordinara a fost faptul ca in doua saptamani inainte de concert toate biletele s-au vandut. M-am gandit sa fac inca un concert, dar am trecut prin niste chestii stresante pentru mine si aveam multe probleme de rezolvat. Am avut parte de niste dezamagiri si am inteles cine sunt prietenii mei adevarati. Insa, tot ce s-a facut, s-a facut spre bine. Eu am simtit ca fiecare persoana din sala era persoana care stia unde vine. A doua impresie a fost ca am vazut foarte multi oameni care au venit din strainatate. Cei care se ocupau de vanzarea de bilete au spus ca peste 100 de oameni au fost din Romania, si din Bucuresti, si din Iasi, din Suceava. Am vazut cum lumea plange, canta si danseaza sub muzica rock”. 

Instrumentistul a cantat pe diferite continente si in diferite tari, iar tara care i-a ramas in suflet cel mai mult este: „Stii, orice tara are un loc aparte si eu m-am simtit mereu bine, in orice colt al lumii, pentru ca mereu am avut parte de un public primitor, iubitor de muzica instrumentala. Ma bucur ca deja am creat un club de fani care apreciaza tot ce fac eu. Mi-a placut mult in Japonia, in China, in Italia in special, in Spania. In SUA tot mi-a placut. Dupa ce am cantat prima piesa, a urmat o secunda de pauza si eu m-am speriat. Iar mai apoi toti s-au ridicat in picioare si au inceput sa aplaude. A fost minunat”. 

Afla de la specialistul in SMM, Daniela Arapan ce inseamna sa fii freelancer, care sunt riscurile acestui domeniu si cum ai putea deveni un liber profesionist de succes: „Cred ca oamenii nu-si respecta timpul, la fel e si lucrul in oficiu” - VIDEO

Cei 60 de ani, naistul i-a sarbatorit intr-un cerc foarte restrans. „Erau oameni foarte apropiati. Am mers la Cricova, era Ziua Vinului. A fost o zi sufleteasca, cu familia”. 

Constantin este mereu vesel si cu zambetul pe buze, insa, potrivit lui, are si unele regrete. „Evident ca ele sunt, pentru ca sunt o persoana vie. Poate am suparat pe cineva. Eu mereu incerc sa-mi cer scuze de la toti. Sunt o persoana naiva, caci uneori eu astept de la oameni ceea ce le dau eu si uneori nu se intampla asa”.

Articole din aceeasi categorie