10.01.2023
Marcel Stefanet - o noua compozitie divina! Muzicianul a lansat melodia „Nostalgie” - VIDEO

Instrumentistul Marcel Stefanet isi bucura publicul cu o noua melodie lirica, care se numeste „Nostalgie”. 

Acum cateva ore, Marcel Stefanet a lansat noua sa compozitie pe canalul sau de Youtube. Muzica este compusa de Igor Iachimciuc, iar aranjamentul muzical - Marcel Stefanet. 

Piesa are si un videoclip oficial, in care il vedem pe muzician intr-o incapere intunecata, langa un microfon, cantand la vioara. 

Tatiana Maxian - criticata pe retelele de socializare! Ce reactie a avut bloggerita dupa ce a fost acuzata ca poarta fake-uri - FOTO

Publicul a ramas incantat de aceasta compozitie. Internautii i-au scris instrumentistului o multime de cuvinte frumoase de felicitare. 

„Divin, felicitari”, „Ce frumusete”, „Se cer cuvinte la aceasta interpretare fantastica. Felicitari”, „Minune, complimente lui Maestru, multe realizari si succese inainte”, „Superb”, „Melodia pe care am ascultat o de sute de ori si care m a facut de multe ori sa plang... chiar si acum... esti parte din sufletul meu, Marcel!”, „Felicitari! Deosebita interpretare!”, „Felicitari maestre!”. 

Andreea Bostanica - criticata dur de catre internauti! Vezi ce a publicat bloggerita pe contul sau de Instagram: „E prea de tot...” - FOTO

Marcel Stefanet s-a nascut in anul 1974 intr-o familie de lautari. El a fost indemnat de catre tatal sau, Gheorge Stefanet, sa-si faca o cariera in muzica, ocupatia de baza a familiei. Datorita acesteia Marcel a intalnit-o pe sotia sa - Cornelia. Actualmente, cei doi au impreuna o fiica, pe nume Alexandra.

Katy Black - pusa pe glume! Bloggerita si-a anuntat sotul ca ar fi insarcinata. Vezi ce reactie a avut acesta - VIDEO

Articole din aceeasi categorie