10.01.2023
Tatiana Maxian - criticata pe retelele de socializare! Ce reactie a avut bloggerita dupa ce a fost acuzata ca poarta fake-uri - FOTO

Bloggerita Tatiana Maxian este o adevarata fashionista, iar garderoba sa este plina de articole vestimentare, atat de brand, cat si fake-uri, dupa cum a spus chiar si ea.

Recent, Maxian si-a indemnat urmaritorii virtuali sa-i adreseze intrebari.

Horoscop 10 ianuarie 2023. Investitii riscante si o veste fenomenala. O zodie s-ar putea indragosti la prima vedere

Astfel, una dintre urmaritoarele sale a scris: „Salut. De ce porti asa multe fake-uri? Nu mai bine 1, 2 lucruri sa fie, dar adevarate?”

Drept raspuns, Tatiata a publicat o fotografie in care ea apare purtand o geanta de la renumitul brand Hermes. De asemenea Maxian a mentionat: „Daca sunteti asa specialist, imi spuneti va rog, aceasta geanta este fake sau originala?”

Dupa care bloggerita a adaugat: „Dar daca sa o luam asa de la capat, eu port fake-uri, dar nu atat de multe cum te exprimi. Le procur de calitate premium care tot nu costa banuti. Dar daca imi permite buzunarul imi procur si lucruri originale. Pur si simplu nu sunt postate aici. Eu nu o data am spus ca nu vad nimic rau in asta, fiecare poarta ce vrea. Voi nici idee nu aveti cate persoane sunt care poarta lucruri fake, dar le prezinta ca sunt originale! Asa ca adevarul e la fundul marii. Originali sa fim noi, oamenii, sa nu fatarnicim si sa nu fim rai. Sa fim mai buni si viata o sa fie mult mai usoara si frumoasa”.

Katy Black - pusa pe glume! Bloggerita si-a anuntat sotul ca ar fi insarcinata. Vezi ce reactie a avut acesta - VIDEO

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Articole din aceeasi categorie