14.06.2022
Mancare traditionala georgiana si armeneasca, muzica si multa veselie la Gusturile se Discuta! In cadrul emisiunii, Elena Demirdjean a recunoscut cum s-a cunoscut cu sotul ei si cine a facut primul pas: „I-am scris: Salut ochisori frumosi...” - VIDEO

Muzica armeneasca, lavas si multa voie buna la Gusturile se Discuta. La cratita a fost soprana Elena Demirdjean si sotul ei. Ce bucate exotice a pus pe masa cuplul, vezi in reportajul de mai jos. 

Nascuta in Georgia, invitata de ieri a emisiunii „Gusturile se discuta”, solista Filarmonicii Nationale, Elena Demirdjean, a ales sa gateasca mancare georgiana si armeneasca.

„O sa pregateasca, dupa cum am inteles eu, ceva traditional, din Georgia”, Dianna Rotaru, prezentatoare. 

Vin spumant, muzica si voie buna! Cu ocazia unei noi editii, revista RED a dat o petrecere in alb si fuxia! Vezi ce atmosfera a fost la eveniment: „De fiecare data incercam sa dam sansa artistilor din diferite domenii sa se exprime” - VIDEO

„Haslama - rasuna foarte bine. Nu prea o gasim la noi. E o mancare traditionala, un fel de friptura, se pregateste mai mult din carne de oaie, dar nu una obisnuita, ci de munte”, Petru Chicu, bucatar sef.

Invitatii emisiunii s-au pus repede pe treaba. Elena a ales sa gateasca mancare georgiana, iar sotului ei Alexandru Gurgurov i-a revenit mancarea armeneasca Haslama. La bucatarie sotii au povestit cum s-au cunoscut.

„Am facut cunostina prin retelele de socializare. Nu mai exista acel site, cel putin pentru noi”, Elena Demirdjean, artista. 

„I-am scris eu primul. Am scris: „Salut ochisori frumosi””, Alexandru Gurgurov, sotul Elenei Demirdjean.

Din bucataria „Gusturile se discuta” nu a lipsit opera.

„Sa ascultam cum a evoluat Elena Demirjean la Romanii au Talent. A fost minunat, mie mi-a placut enorm”, Dianna Rotaru, prezentatoare. 

Creatiile Alinei Cebotari s-au mutat la casa noua! Vezi cat de fabuloasa este noua sa colectie, dar si cat de bine arata noul showroom: „Este locatia perfecta pentru toate femeile frumoase..” - VIDEO

Cu muzica, invitatii emisiunii gateau mai cu spor.

Invitatii au format o echipa buna la bucatarie. Au cantat mult si bine si au gatit de nota 10. Cheful Petru Chicu a ramas incantat de Haslama.

Scrie intr-un timp record versurile pentru melodiile sale! Afla ce planuri are pentru aceasta vara interpreta Andreea Cuciuc: „Voi compune in continuare...” - VIDEO

„Vreau sa va spun sincer, e foarte bun. E de nota zece. Mananc cu mare pofta. Sincer, eu mananc doar daca e bun”, Petru Chicu, bucatar sef. 

Articole din aceeasi categorie