05.07.2023
Mamicile anului 2023! Vedetele din Moldova, care au nascut: „Nu m-am simtit niciodata mai fericita si binecuvantata” - FOTO

Cineva are deja 3 copii, iar altcineva a devenit mama pentru prima data. Cert este faptul ca vedetele de mai jos sunt in culmea fericirii si isi cresc fiicele sau fii cu multa grija si dragoste.

Anisoara Loghin - prezentatoarea emisiunii „O Seara Perfecta”

La 10 februarie, Anisoara Loghin a devenit pentru a doua oara mamica si a adus pe lume o fetita pe nume Carla.

Nu ti-ai gasit inca rochiile potrivite pentru evenimentele din aceasta vara? Interpreta Laura Vetty si stilista Korina Ankin iti vin in ajutor cu cateva sfaturi - VIDEO

Anastasia Fotachi - model

Pe data de 11 mai 2023, modelul Anastasia Fotachi, a devenit mama pentru prima data. Aceasta a nascut un baietel.

„Sunt atat de emotionata si fericita! Micutul nostru a venit pe lume. Suntem 3, dragostea noastra are acum nume - ALISTAR. Nu m-am simtit niciodata mai fericita si binecuvantata.”, a scris Fotachi pe retelele de socializare la acea vreme.

Tatiana Nastas - prezentatoarea stirilor ProTV

Prezentatoarea a adus pe lume o fetita la inceputul anului. Leila a aparut pe lume la data de 05.01.2023.

Cristina Spatar a rabufnit dupa nunta cu Vicentiu Mocanu. Ce a deranjat-o pe artista: „Eu sunt foarte deschisa”

Gabriella Damir - bloggerita

Acum 5 luni, la data de 14 ianuarie 2023, Gabriella Damir a devenit mama pentru prima data. Bloggerita a adus pe lume un baietel pe nume Avraam.

Petronela Timercan - nutritionista

La data de 27 aprilie 2023, nutritionista a devenit mama pentru prima data. Aceasta a nascut un baietel care poarta numele Leon. 

„27.04.2023! Ora 05:05 a venit pe lume bebelinul nostru”, a scris Timercan pe Instagram la o luna dupa ce a nascut.

Natalia Platon - designer

„Pe data de 02 la ora 02 dimineata micutul meu a venit pe lume! Stas - 2,900kg. 0,53cm”, a scris Platon pe social media.

Maggy Platon - bloggerita

Platon a nascut pentru a doua oara. Aceasta a adus pe lume doua fetite gemene pe lume Melisa si Selina. „Scumpele noastre Melisa si Selina. Doamne, cat de mult v-am asteptat - 22.05.23”, a scris bloggerita la o zi dupa ce a nascut.

„Acum am riscat si mergem strict noi in 5...” Familia Maxian - in vacanta! Vezi ce a dezvaluit bloggerita pe pagina sa de Instagram - VIDEO

Doina Sulac - interpreta

Doina Sulac a devenit mama pentru a doua oara in luna martie a acestui an.

„Am adus pe lume un baietel! Sincere multumiri Institutului Mamei si Copilului din Capitala pentru profesionalism, in special domnului director Sergiu Gladun care mi-a primit nasterea prin cezariana. Recomand tuturor mamelor insarcinate sa nasca la acest spital public care dispune de conditii excelente unde este reparat si modernizat la cel mai inalt nivel de Guvernul Romaniei. Multumim draga Romanie pentru ajutorul acordat Moldovei.”, a mentionat Sulac dupa ce a nascut.

De asemenea, in acest an urmeaza sa aduca pe lume copii Katy Black, Marina Carnat, Marina Mandru.

Articole din aceeasi categorie