05.07.2023
„Acum am riscat si mergem strict noi in 5...” Familia Maxian - in vacanta! Vezi ce a dezvaluit bloggerita pe pagina sa de Instagram - VIDEO

Bloggerita si femeia de afaceri, Tatiana Maxian, a postat pe pagina sa de Instagram un filmulet dragut din vacanta pe care au organizat-o cu familia. 

Cei cinci ne-au obisnuit deja sa aiba tinute identice, de aceasta data au ales sa se imbrace in haine de culoare oranj. In videoclip familia Maxian dansa, incercand sa refaca un trend de pe Tik-Tok.

Balerina Alexandrina Sandu s-a clasat pe locul II la „Dance World Cup”! Moldoveanca a intrat in top 10 cei mai buni dansatori ai lumii - FOTO

In descrierea clipului video, Tatiana a lasat si un mesaj: „DE CE INVESTIM IN COPIII? Dar de ce nu am face-o? Ei sunt totul nostru, prezentul si viitorul...iar noi suntem cetatea lor de aparare si protectie. Daca nu cu noi, parintii, atunci cind si cu cine”?

„Ne bucuram enorm cind le vedem ochii fericiti, radiind de bucurie atunci cind vad marea si muntii, orase mari si multe altele, nu e atit de mult defapt, dar cita importanta are pentru ei”.

Bloggerita a mai dezvaluit si ca aceasta este prima vacanta fara bunici. „As fi vrut sa mergem mult mai des impreuna in vacanta mai ales sa reusim sa combinam odihna noastra cu vacanta bunicilor, asta ne usureaza enorm... dar acum am riscat si mergem strict noi in 5. Rugati-va pentru mine cu @iliemaxian la cat mai multa rabdare”.

Internautii au venit cu zeci de comentarii si mii de aprecieri: „Ce familie minunata”/„Foarte frumosi!”/ „Vacanta placuta si soare din plin!”, etc.

Bloggerita Marina Mandru este insarcinata! Vezi cum a facut marele anunt - VIDEO

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Peste 300 de mii de vizualizari in mai putin de o saptamana! Gabriella Nastas si What's UP sparg toate topurile cu piesa „In Umbra Mea” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie