04.07.2023
Cristina Spatar a rabufnit dupa nunta cu Vicentiu Mocanu. Ce a deranjat-o pe artista: „Eu sunt foarte deschisa”

Cristina Spatar si-a exprimat nemultumirea, dupa ce a primit mai multe sfaturi din partea celor care o urmaresc pe retelele de socializare. Cantareata a fost deranjata de modul in care i s-au sugerat anumite lucruri.

Cristina Spatar a facut o declaratie sincera cu privire la sfaturile pe care le primeste de la oamenii care o urmaresc pe retelele de socializare. Aceasta a dezvaluit ca uneori se simte deranjata de aceste sfaturi, desi stie ca fanii ei isi doresc doar sa fie de ajutor.

cristina-spatar-si-vicentiu-mocanu-2

„Dar daca financiar vorbind...” Maggy Platon - detalii despre avere! Vezi ce mesaj a postat bloggerita pe pagina sa de Instagram - FOTO

Intr-o postare pe retelele de socializare, Cristina Spatar a subliniat ca apreciaza sustinerea si implicarea fanilor sai, insa exista momente in care sfaturile primite nu sunt tocmai spuse intr-un mod frumos. Cantareata considera ca este important sa pastreze un echilibru intre viata personala si cea profesionala si sa ia decizii care sa o faca fericita. Cristina Spatar este de parere ca fiecare persoana are propriile sale experiente si ca nu toate sfaturile primite trebuie urmate.

cristina-spatar-si-vicentiu-mocanu-3

Vedeta se bucura acum de noul capitol al vietii sale alaturi de sotul ei, Vicentiu Mocanu, insa au aparut presiuni asupra artistei pentru a indeplini asteptarile altora.

Elena Javelea isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi cum a inceput dimineata interpretei, dar si ce mesaj a publicat pe retelele sociale - FOTO/VIDEO

„Dragii mei, vreau sa va multumesc tuturor pentru randurile frumoase pe care mi le adresati si vreau sa transmit tuturor acelora care tin sa-mi dea «sfaturi» ca eu sunt foarte deschisa in a le primii, doar in cazul in care vin de la persoane care au reusit mai mult decat mine, in viata si in cariera. In rest, sa-i multumim lui Dumnezeu pentru tot. Totul se intampla cu bunavointa Lui! Doamne ajuta la toata lumea! Sa auzim numai de bine!!!”, a transmis Cristina Spatar pe retelele de socializare.

In urma acestei postari, Cristina Spatar a primit sute de mesaje din partea fanilor, care o sfatuiesc sa tina cont doar de ea si de familia sa. „Cristina, tu sa fii fericita si cu copiii tai, restul nu conteaza. Oamenii frustrati sunt rai. Tot timpul sa-l ai pe Dumnezeu in gand si stiu ca il ai”, „Viata ta e numai una, ai trait frumos si cu demnitate si pana acum, de acum incolo ai mai multa putere fiind doi. Viata frumoasa si plina de liniste sa aveti!”, „Felicitari, Cristina! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copiii si sotul tau. Te apreciez foarte mult pentru tot ce faci!”, „Felicitari! Eu iti doresc multa sanatate si liniste sufleteasca pentru toata viata! Sfaturi toata lumea stie sa dea, dar fiecare dintre noi isi are drumul sau si doar bunul Dumnezeu stie care va fi! Casa de piatra”, „Ce frumos si elegant ai scris, Cris. Gurile rele nu vor putea fi astupate niciodata, asa ca, tu mergi pe drumul tau”, „Sa nu ai asteptari de la nimeni. Te voi sustine neconditionat.”

Articole din aceeasi categorie